MHP Afyonkarahisar'dan Yerel Seçimlerde Büyük Hedef: 36 Belediye Başkanı

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yerel seçimlerde büyük hedefler belirledi: "Afyonkarahisar’da 18 tane belediye başkanımız var, 36’ya çıkartacağız." dedi

Gündem 8.11.2023 13:17:56 0
MHP Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatının Ankara ziyaretinde yerel seçimlerle ilgili konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 

“Afyonkarahisar’da 18 tane belediye başkanımız var, 36’ya çıkartacağız. Kaybettiğimiz büyükşehirleri geri alacağız. 

Üretken belediyeciliğin ve en önemlisi Türkün mührünün vurulduğu belediyelerin artmasını istiyorsak, önümüzdeki bu süreçte çok çalışacağız” dedi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci öncülüğündeki Afyonkarahisar MHP teşkilatı, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında yapılan TBMM Grup Toplantısına katıldıktan sonra MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in, misafiri oldular. 

Başkan Demirel tarafından yaptırılan Türk Tarihi Müzesi'ni ziyaret eden İl Başkanı Ahmet Kahveci, il ve ilçe yönetimleri müzeye hayran kaldılar.

DEMİREL, “SAYIN VEKİLİMİZ GERÇEKTEN HER İL’E İHTİYAÇ HİSSEDİLEN BİR VEKİLDİR”

Türk Tarihi Müzesi'nde bulunan kongre merkezinde MHP Afyonkarahisar teşkilatını ağırlayan birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Demirel, “Sayın vekilimiz gerçekten her İl’e ihtiyaç hissedilen bir vekildir. Allah yolunu açık etsin. Çalışmalarında da başarılar diliyorum. 

Sayın genel başkanımız tarafından hizmete açılan Türk tarih müzesindeyiz. Bu mekan Türkiye’de ve Dünya’da ilktir. 

Bu mekan sadece bir müze değil, aynı zamanda yine sayın genel başkanımızın ifadesiyle, bir üniversite niteliğindedir” dedi. 

TAYTAK, “TÜRKÜN MÜHRÜNÜN VURULDUĞU BELEDİYELERİ ARTTIRMALIYIZ”

Taytak, “Türkiye’nin yeni yüzyılı ile ilgili genel başkanımızın gruptaki konuşmalarına canlı bir şekilde şahit oldunuz. Gruptan hemen sonra il yönetimimizin yaptırmış olduğu bundan sonraki yüzyılın Tük ve Türk milleti Yüzyıl’ı olduğuyla ilgili genel başkanımızın ifadesini çok güzel bir şekilde arkadaşlarımız hazırlamışlardı, sayın genel başkanımıza takdim ettik. 

Çok beğendi. Şimdi de Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından yapılan Türk Tarihi Müzesi'ndeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi aldığı oylarla ölçülen bir siyasi parti değildir, bir dava partisidir.

Nihayetinde 5 bine yakın şehit vermiştir, binlerce gazimiz ve mağdurumuz vardır. Onun için bana sorsalar Afyonkarahisar’da Ülkücü Şehit Alparslan Gümüş’mü milletvekili olsun, sen mi? 

Binlerce defa Alparslan Gümüş derdim. Sultandağ’lı Yahya kardeşimizi sorsalardı, onu derdim. Biz onların gururları ile yaşıyoruz. 

Ölmez bu dava diyen ve bu dava Allah yoludur diyen yiğitlerin sayesinden bu gururu yaşıyoruz. Afyonkarahisar’da 18 tane belediye başkanımız var, 36’ya çıkartacağız. 

Kaybettiğimiz büyükşehirleri geri alacağız. Yeni şehirlerimizi alacağız. Üretken belediyeciliğin ve en önemlisi Türkün mührünün vurulduğu belediyelerin artmasını istiyorsak, önümüzdeki bu süreçte çok çalışacağız” dedi.

KAHVECİ, “AFYON MHP’DE SİZİN GİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANI BİZE DE NASİP ETSİN”

Kahveci, “Öncelikle bizi Türk Tarihi Müzesi'nde misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sayın Enver başkanım sizinle çok gurur duyduk. 

Çünkü Milliyetçi, ülkücü fikriyata sahip bir belediye başkanının nasıl olduğunu tüm Türkiye’ye tanıtmışsınız Allah sizden razı olsun. 

Büyükşehir belediye başkanlarını bize hizmet ediyorlar diye kandırmışlar galiba, hiçbir Büyükşehir belediye başkanı sizin kadar hizmet etmemiştir. 

Sizin gibi hizmet edecek bir belediye başkanı da inşallah Afyon Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanı olarak bize nasip etsin diyorum. Tekrar hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#MHP #YerelSeçimler #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanları #TürkünMührü #ÜlkücüHareket #Siyaset #MehmetTaytak #TürkiyeHedefleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °