MHP İhsaniye İl Genel Meclis Üyesi Çakır, Başkanlık İçin Adaylığını Açıkladı

İhsaniye ilçesinin mevcut MHP İl Genel Meclis Üyesi Hamit Çakır, İhsaniye'nin Geleceği İçin Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına Başvurdu

Siyaset 23.11.2023 14:01:00 0
MHP İhsaniye İl Genel Meclis Üyesi Çakır, Başkanlık İçin Adaylığını Açıkladı

İhsaniye ilçesinin mevcut MHP İl Genel Meclis Üyesi Hamit Çakır, kentini daha ileri bir noktaya taşımak amacıyla MHP İhsaniye Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Hamit Çakır, yaptığı basın açıklamasında, 10 yıllık bilgi, birikim ve tecrübesiyle İhsaniye için hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Çakır, açıklamasında, "Doğup, büyüdüğüm İhsaniyem için İl Genel Meclis Üyesi olarak 2 dönem boyunca durmadan, yorulmadan daha ileri bir noktaya taşımak için hep birlikte çalıştık, birlikte başardık. 

Türkmen Beyimiz Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde, yine Genel Başkanımızın yol arkadaşı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey, 

İl Başkanımız Ahmet Kahveci Bey ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İhsaniye İlçe Başkanımız Ali İhsan Aydın Bey ve yönetimi ile birlikte Türkiye Yüzyılı'nda İhsaniye’nin çehresini değiştirmeye, İhsaniye için var gücümüzle çalışmaya teşkilatımızla birlikte çalışacağım" dedi.

Hamit Çakır, 10 yıllık siyasi kariyerini ve İhsaniye'ye olan bağlılığını vurgulayarak aday adaylığını büyük bir gurur ile hemşerileriyle paylaştığını ifade etti. İhsaniye için çalışmaya olan aşkıyla adaylık sürecinde de aynı kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Çakır'ın aday adaylığı, İhsaniye ilçesinin siyasi gündemine yeni bir dinamizm katarken, teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

#HamitÇakır #İhsaniye #MHP #BelediyeBaşkanlığı #AdayAdayı #Siyaset


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °