MHP'de aday adaylık süreci başlıyor

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, yerel seçimler öncesi Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelikleri için aday adaylığı başvurularının 13 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında alınacağını duyurdu

Gündem 13.11.2023 10:24:12 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvurularını 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren almaya başlıyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, yaptığı basın açıklamasında, Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis üyelikleri için aday adaylık başvurularının 13 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında yapabileceklerini duyurdu.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 15 ARALIK

Aday adaylığı başvuru süreci hakkında bilgiler veren Başkan Kahveci, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları, 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak. 

Belediye başkan aday adayları bizzat genel merkezden başvurularını yapacaktır. Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi aday adayları başvurularını il ve ilçe teşkilatına yapacaklardır. 

Belediye Başkan aday adaylığı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeliği aday adayları içinde yapacağı başvurular için son tarih, 15 Aralık Cuma günüdür. 

Sürecin partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Aday adayı olacak dava arkadaşlarımıza bu kutlu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

#MHP #AdayAdayı #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #AhmetKahveci


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: mhp'de aday adaylık süreci başlıyor
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °