MHP'de başvurular devam ediyor

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda Belediye Başkan Aday Adayları, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak'ın Destekleriyle Başvurularını Gerçekleştiriyor

Gündem 6.12.2023 14:59:30 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda belediye başkan aday adayları, parti Genel Merkezine giderek adaylık başvurularını yapıyorlar. 

Geçtiğimiz günlerde mevcut belediye başkanlarının yanı sıra ilimizdeki bazı ilçelerde aday adayı olmak isteyen başkan adayları başvurularını gerçekleştirmişti. 

Çay, Çobanlar, İhsaniye, İscehisar, Sinanpaşa ve Sultandağı ilçelerinden belediye başkanlığı için başkan adayları adaylık başvurularını yaptılar. 

Başkan adaylarını yine MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak yalnız bırakmadı. 

“ADAYLARIMIZDAKİ HEYECAN BİZLERİ DE HEYECANLANDIRIYOR”

Milletvekili Taytak, “Her hafta Çarşamba günü yapmış olduğumuz ilçe ve belde aday adaylarımızın müracaatları için parti genel merkezindeyiz. 

Geçtiğimiz günlerde mevcut belediye başkanlarımız daha sonra da ilimizdeki bazı ilçelerde aday adayı olmak isteyen başkan adaylarımız müracaatlarını gerçekleştirdi. 

Bugün de ilçe başkanlarımız ile birlikte Çay, Çobanlar, İhsaniye, İscehisar, Sinanpaşa ve Sultandağı ilçelerimizden adaylarımız geldi. 

Belediye başkan adaylarımızdaki heyecan bizleri de heyecanlandırıyor. 

Belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için partimize adaylık başvurularında yoğun bir talebin olması bizleri oldukça memnun etmektedir. 

İlimizde yerel seçimler öncesi güzel bir birliktelik var. Tüm kademelerimiz 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. 

Tüm teşkilatıma buradan teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“GENELDEN YERELE YENİ YÜZYILDA ÜRETKEN BELEDİYE SLOGANIYLA YÜRÜYORUZ”

Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Afyonkarahisar’da hem il merkezinde hem de ilçelerde ve beldelerde, çok ciddi bir şekilde belediye başkanlığını kazanarak 3 hilali inşallah dalgalandıracağız. 

Yerel seçimlerde hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de Cumhur İttifakı Türkiye genelinde büyük bir başarı ile çıkacaktır. 

Mevcut belediye başkanlarımızın yanına gelecek olan yeni belediye başkanlarımızda üretken belediyecilik anlayışı ne ise onu göstereceğiz. 

Ve inşallah genelden yerele yeni yüzyılda üretken belediye sloganıyla yürüyoruz. Aday adayı olan arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Milletvekili Taytak, başkan adayları ve ilçe başkanları ile birlikte Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ı da ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.

#MHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #AdayAdayları #MehmetTaytak


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: mhp'de başvurular devam ediyor
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °