MHP'de istifa sürprizi: Kocacan istifa etti

MHP'de istifa sürprizi: Kocacan istifa etti

Siyaset 10.04.2023 12:45:58 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Başkan Kocacan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“2018 yılından bu tarihe kadar Mhp Afyonkarahisar il başkanlığı yapmaktayım. 2018 yılı genel seçimlerinde partimiz (MHP) ilimizden bir milletvekili kazandık.

2019 yerel seçimlerde 17 belediye başkanı kazandık. 5 yıllık bir süre içerisinde yoğun ve başarılı bir çalışma yürüterek ilimizin birçok sorunları dile getirerek çözüm bulmaya çalıştık. 

Parti içerisinde her partide olduğu gibi sorunlar yaşadık bu sorunların sebebi mevcudiyetini hala sürdürme hevesinde olan mevcut vekil bizim elimizle çalışıp çabaladıktan sonra makam sahibi yaptığımız ve 

 Parti içerisinde ve teşkilatlarda her zaman huzursuzluk çıkarmış ve hiyerarşiyi bozduğundan dolayı zaman zaman sorunlar yaşadık ve yaşanan bu olumsuz gelişmeleri üst makamlarla sürekli paylaştık. 

28.Dönem milletvekilliği adaylığı konusunda teşkilatımızın genelinden oluşan dillendirilen görüşlerini üst makamlara bildirmemize rağmen Afyonkarahisar Teşkilatının ve parti tabanın görüşü dikkate alınmadığını üzülerek görmüş olduk. 

Her şey telafi edilebilir yalnız insanın gönlü kırıldığı zaman bir daha telafisi mümkün olmuyor.

 Afyon il başkanı olarak kırgınım 2018 yılından bu güne kadar yapmış olduğum Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla.”


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: mhp'de istifa sürprizi: kocacan istifa etti
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °