MHP'li Alkın, adaylığını açıkladı

Sultandağı'nda 31 Mart 2024 yerel seçimleri için MHP'den Yeşilçiftlik Belde Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özkan Alkın, bölgedeki yerel sorunlara çözüm getirme iddiasıyla halkın karşısına çıkıyor

Siyaset 24.11.2023 11:43:00 0
MHP

Sultandağı'nda 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Yeşilçiftlik Beldesi'nden Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan isim ise Özkan Alkın oldu. 

MHP'nin güçlü kadrosuna sahip isimlerinden biri olarak dikkat çeken Özkan Alkın, Sultandağı'nın Yeşilçiftlik Belde Belediye Başkanlığı için iddialı bir şekilde yola çıkıyor. 

Alkın, bölgedeki yerel sorunlara çözüm getirme ve halkın beklentilerini karşılama amacıyla adaylığını açıkladı. 

Yeşilçiftlik Beldesi'nde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve bölge halkının tanıdığı bir isim olan Alkın, seçim çalışmalarına hızla başladı. 

Halkla buluşmalar, mahalle ziyaretleri ve projelerini tanıtma etkinlikleriyle adaylığını duyuran Alkın, beldede yaşayan vatandaşların destek ve teveccühünü kazanmaya çalışacak.

“HALKIMIZIN DESTEĞİYLE BİRLİKTE YEŞİLÇİFTLİK'İN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Özkan Alkın, yaptığı açıklamada, "Yeşilçiftlik Beldesi'ni daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için elimden geleni yapacağım. 

Halkımızın desteğiyle birlikte, beldemizi daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Yeşilçiftlik'in geleceği için çalışmaya hazırız" dedi. 

Sultandağı'nın Yeşilçiftlik Belde Belediye Başkanlığı için adaylık sürecindeki gelişmeleri yakından takip eden bölge halkı, seçim gününü heyecanla bekliyor. 

Özkan Alkın'ın liderliğindeki MHP ekibi, belde sakinlerine etkili projeler ve samimi bir yönetim anlayışı sunarak, seçmenin güvenini kazanmayı hedefliyor.

#SultandağıSeçimleri #ÖzkanAlkın #MHP #YeşilçiftlikBelediyeBaşkanlığı #YerelSeçimler #SultandağıHeyecanı #31Mart2024 #HalkınTercihi #Siyaset #ProjelerleGeleceğe #MilliyetçiHareketPartisi #BeldeBelediyeBaşkanlığı #Demokrasi #Katılım #SultandağıHaberleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: ' Alkın adaylığını açıkladı
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °