Milletvekili Ali Özkaya, Seçim Programı Kapsamında Beldeleri Ziyaret Etti

Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Belediye Başkan Adayları ile birlikte Evciler, Dazkırı ve Dinar Haydarlı Beldesinde vatandaşlarla buluşarak destek istedi ve CHP'yi eleştirdi.

Siyaset 6.03.2024 16:50:15 0
Milletvekili Ali Özkaya, Seçim Programı Kapsamında Beldeleri Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Partili Belediye Başkan Adayları için ilçe ve beldelerdeki programlarını sürdürüyor. 

Evciler, Dazkırı ve Dinar Haydarlı Beldesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özkaya, AK Parti Belediye Başkan Adayları ile yapacakları çalışmaları anlatarak destek istedi.

Ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, CHP'yi eleştirerek, "Bırakın Afyonkarahisar’ı, 25 yıldır yönettikleri Eskişehir ve İzmir’de gözle görülür bir eserleri ne yazık ki yok. 

İstanbul ve Ankara’da ise mevcut hizmetleri bile devam ettiremiyorlar. Milletimiz bunlardan buralarda bezmiş durumda. 

CHP’nin tüm vaatlerinin hayal olduğunu ve gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığının altını çizen Milletvekili Özkaya, “İstanbul başta olmak üzere Ankara, Mersin gibi büyük şehirlerde dem partiyle yaptıkları kirli ittifakı gizlemek adına, milletimize bol keseden söz veriyorlar.

Şuanda Mecliste aktif milletvekili olan bazı CHP’lilerin Atatürk aleyhinde, Türkiye Cumhuriyeti ve devletimizin bütünlüğü aleyhinde açık beyanlarına, DEM Partililerin açık devlet karşıtlığına ses çıkaramayanlar, başka yalanlara sarılıyorlar" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin 60 seçim bölgesinde iddialı olduğunu belirten Milletvekili Özkaya, "AK Parti olarak Afyonkarahisar’da Uluçay Başkan ile geriye kalan 59 seçim bölgesinde adaylarımız ile halkımıza hizmet etmeye talibiz. Biz kuru hamaset ile değil, bugüne kadar yaptıklarımız ile milletimizin huzurundayız" dedi.

Ziyaretler sırasında bölgedeki büyük firmalardan olan Süt İli işletmesi sahibi Semai Karataş ile de görüşen Milletvekili, işletme hakkında bilgi aldı. 

Semai Karataş, işletmesinde 600 büyükbaş hayvan bakarak süt üretimi yaptığını ve bölgeden topladığı sütün bir kısmını işlediğini belirtti. 

Ayrıca Karataş, hayvancılık sektöründe işçi bulmakta zorlandıklarını ifade ederek, çalışma izni olan mültecilerden yararlanmaya çalıştıklarını dile getirdi.

#AKParti #Afyonkarahisar #AliÖzkaya #BelediyeBaşkanı #Seçim #CHP


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °