Milletvekili Arslan, Afyon'da yapılan ilk kornea nakli sonrası Rektör Okumuş'u ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kornea nakli operasyonlarını desteklemek amacıyla üniversite rektörünü ziyaret etti

Gündem 21.09.2023 16:30:52 0
Milletvekili Arslan, Afyon

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kornea nakli operasyonlarını desteklemek amacıyla üniversite rektörünü ziyaret etti. 

Arslan, şehirdeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için diğer AK Parti milletvekilleriyle birlikte çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, dün Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ilk kornea nakli operasyonlarına destek vermek amacıyla üniversite rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'u ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında sağlık yatırımları ve şehirdeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Dr. Arslan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, bu tür operasyonların Afyonkarahisar'da gerçekleştirilmesinin vatandaşlar için büyük bir avantaj olduğunu belirtti. 

Şehir dışına gitmeden bu tür operasyonların yapılabiliyor olmasının önemine vurgu yaptı ve diğer AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte şehrin hizmetkârları olacaklarını söyledi.

Arslan, "Yaptığımız çalışmalarla sağlık yatırımlarından gün geçtikçe daha fazla pay almayı amaçlıyor ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. 

Şehrimizde bu tür operasyonların yapılması vatandaşımızın lehine bir gelişmedir. 

Vatandaşlarımız bunun için farklı şehirlere gitmek yerine kendi şehrinde ameliyatını olabiliyor ve evine gidebiliyor. 

Biz de bu şehrin bir milletvekili olarak Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven vekillerimiz ile birlikte el ele vererek şehrin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. 

Yaptığımız çalışmalarla sağlık yatırımlarından gün geçtikçe daha fazla pay almayı amaçlıyor ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. 

Bu vesileyle emeği geçen tüm sağlık camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #sağlık #Nakil #kornea #ziyaret 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °