Milletvekili Hasan Arslan'dan Sert Sözler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Başmakçı ve İscehisar ziyaretinde sert açıklamalarda bulundu.

Gündem 9.03.2024 14:45:53 0
Milletvekili Hasan Arslan

Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Başmakçı ve İscehisar ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde sert sözlerle CHP'ye yüklendi. 

Arslan, konuşmasında; "Siz değil miydiniz daha düne kadar HDP'lilerin fezlekelerini meclise geldiğinde avazınız çıktığı kadar bağıra bağıra onları savunup o fezlekeleri yırtan! Bu millet sizi de eş başkanınızı da bilir." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Arslan, AK Parti'nin seçim çalışmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, 

"Biz AK Parti’nin birer neferi olarak gece gündüz dur durak demeden memleketimizin her bir noktasına yatırım yapmanın gayreti içerisindeyken birileri çıkıp DEM Partinin Afyonkarahisar’da olmayan teşkilatı için sözde aklınca milliyetçilik yapmaya çalışıp 'partilileri belediyeye sokmayacağım' diyor." şeklinde konuştu.

Arslan, sözlerini "Köksal’a eş başkan mesajı" başlığı altında sürdürerek rakiplerini eleştirmeye devam etti. 

Arslan, "Daha düne kadar HDP'lilerle oturup kalkan bu hanımefendi bir anda Afyonkarahisar belediye başkan adayı olunca ne olduysa milliyetçi oluverdi. 

Siz değil miydiniz daha düne kadar DEM Partililerle bir araya gelip LGBT’lilerle oturup aynı masada basın açıklaması yapan." şeklinde sert ifadeler kullandı.

Son olarak Arslan, rakiplerine yönelik uyarıda bulunarak, "Sizin Ankara’da ne dediğinizi de bilir, Afyon’da nasıl bir dil kullandığınızı de bilir. 

Sizin eş başkanınızı da bilir! O yüzden sizin 75 yıldır sandığa gömülme serüveninizin 76. yılı Allah‘ın izniyle sosyal medya deyimi ile yükleniyor." diyerek sözlerini tamamladı.

#Afyonkarahisar #HasanArslan #AKParti #HDP #Fezleke #Seçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Milletvekili Hasan Arslan' Sözler
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °