Milletvekili Olgun: Kara Lastik Bile Alamıyorlar

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Karacaören beldesinde İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Milletvekili Olgun, halk ile bir araya geldi.

Gündem 12.03.2024 09:56:17 0
Milletvekili Olgun: Kara Lastik Bile Alamıyorlar

Karacaören Pazar yerini gezerken tezgâhta kara lastik ayakkabıları gören Milletvekili Olgun, pazarcı esnafına fiyatını ve alan olup olmadığını sordu.

Milletvekili Olgun; “Maden ocağında şehit düşen oğlunun cenazesine delikli kara lastik ayakkabısı ile katılan Recep Gökçe amcamızı hatırladınız mı? 

Allah rahmet eylesin kendisi de salgında hayatını kaybetti. Şehit babalarımızın törenlerde giydiği ayakkabıları hatırladınız mı? Ülkemizin getirildiği nokta işte bu. 

Emeklileri kara lastik ayakkabı bile alamaz hale getirdiler. Bu güzel yurdumuzun insanını bir lastik ayakkabı ile alamaz hale getirdiler. 

Utanmasalar bizden önce ayakkabı mı vardı, onu da biz getirdik diyecekler. Yazıklar olsun” diye konuştu.

SEKA Kağıt Fabrikasının satılmasının ardından Karacaören’in sürekli göç verdiğini hatırlatan İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, 

Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, belde sakinlerine hizmet eden kurumların da kaldırılmasına tepki gösterdi.

Milletvekili Olgun; “Bakın Karacaören’e hizmet eden PTT’yi bile kaldırdılar. Çok Programlı Liseyi kaldırmaya çalışıyorlar. Bunun için mecliste önergemizi de verdik takip ediyoruz. 

Karacaören emeklisi maaşını alabilmek için, oğlundan gönderilen parayı alabilmek için Çay ilçesine gidiyor. Afyon’a gidecek Karacaörenli kardeşim Çay kavşağında arabasını park ederek, Akşehir ve Çay minibüsleri ile Afyon’a gidiyor. 

Çünkü mazot olmuş 42 lira. Şimdi de kalkmışlar Karacaören’i bitirdik, Karacaörenlileri bitirdik gelin bize oy verin diye oy istiyorlar. İnsanda biraz utanma olur” şeklinde konuştu. 

Karacaörenlilerin Ramazan-ı Şerif aylarını da kutlayan Milletvekili Olgun, İYİ Belediyecilik ile tüm sorunlarının sona erdireceklerini de sözlerine ekledi.

#Karacaören #MilletvekiliOlgun #İYİParti #HakanŞerefOlgun #Ekonomi #Emekliler #UlaşımSorunları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Milletvekili Olgun: Lastik Alamıyorlar
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °