Milletvekili Olgun'dan Emeklilere Çağrı: 'Cevabını Sandıkta Verin'

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, emeklilere yapılan son maaş zammını eleştirdi

Siyaset 17.01.2024 11:30:17 0
Milletvekili Olgun

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, emeklilere verilen son maaş zammıyla, emeklilerin sefalete mahkûm edildiğini söyledi.

Milletvekili Olgun; “Saray bir günde 33 Milyon harcayacak, emekliye üç kuruşluk zam yapacak öyle mi? Bu emekliye bir zulümdür. Yazıklar olsun size” dedi.

EMEKLİ AÇ KALMIŞ İKTİDARIN UMURUNDA DEĞİL

AK Parti hükümetinin, yıllarca çalışarak yatırdığı primler ile yaşlılığında huzurlu bir hayat hayal eden emeklilerin, yaşam standartlarını doğrudan etkileyen bu konuda vatandaşları yine hayal kırıklığına uğrattığını vurgulayan Milletvekili Olgun; 

“Gündeme gelen yüzde 37.75'lik zam oranı, ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın lütuflarıyla 5 puan artırıldı. Yani dağ fare doğurdu. 

Bu durum emeklilerimizde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. 

Emekliler sadaka istemedi, lütuf istemedi, yıllarca çalışarak topluma hizmet etmiş bireyler olarak, hak ettikleri değeri görmeyi ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için gerekli olan maddi kaynaklara erişebilmeyi talep ettiler. 

Ama emekliler aç kalmış iktidarın hiç umurunda değil” diye konuştu.

EMEKLİNİN KARŞISINA NASIL ÇIKACAKSINIZ?

Yaklaşan mahalli seçimleri hatırlatan Milletvekili Olgun, iktidar partisi ve ortaklarının emeklinin karşısına nasıl çıkacaklarını da merak ettiğini söyledi.

Milletvekili Olgun; “Hakikaten çok merak ediyorum. Açlığa mahkûm ettiğinin bu emeklinin karşısına nasıl çıkacaksınız ve nasıl oy isteyeceksiniz?” dedi.

Emekliye bu zammı reva görenlerin er geç hesap vereceğinin altını çizen İYİ Parti hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, 

“Bu iktidarın bir tek duaları kabul oldu. Allah’ım bizi utandırma diye yaptıkları dua kabul oldu. 

Allah bunların utanma duygusunu aldı artık hiçbir şeyden utanmıyorlar. Milletin sinir uçlarıyla oynamaya devam ediyorlar. 

Emekliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz diyenler emekliyi kendileri eziyor” diye konuştu.

EMEKLİLERE ÇAĞRI; CEVABINI SANDIKTA VERİN

Emeklilere de çağrıda bulunan Milletvekili Hakan Şeref Olgun, mahalli seçimlerde iktidara iyi bir ders vermelerini istedi.

Milletvekili Olgun; “Tüm emekli kardeşlerime sesleniyorum. Sizi yok sayan, sizi açlığa mahkûm eden, kendileri sefada iken sizleri cefaya gark eden bu iktidara 31 Mart Mahalli Seçimlerde iyi bir ders verin” dedi. 

#HakanŞerefOlgun #Emekliler #Zam #İYİParti #MahalliSeçimler #Eleştiri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °