Milletvekili Özkaya: En Büyük Şanssızlığımız Yerli ve Milli bir Muhalefetin Olmayışıdır

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya seçim çalışmalarına Afyonkarahisar'daki kamu kurumlarını ve STK ları gezerek devam etti.

Siyaset 27.03.2024 10:33:05 0
Milletvekili Özkaya: En Büyük Şanssızlığımız Yerli ve Milli bir Muhalefetin Olmayışıdır

Çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Özkaya, halkın sorun ve taleplerini dinledi.

31 mart yerel seçimleri ile ilgilide bir açıklama yapan Milletvekili, “Hamdolsun Afyonkarahisar'da vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize yoğun bir teveccühü var. 

Çünkü milletimiz yapılanı yapılmayanı gayet iyi görüyor. AK Parti iktidarı boyunca çok büyük hizmetlere imza atıldı. Ama en büyük şanssızlığımız yerli ve milli bir muhalefetin olmayışıdır. 

Bunlardaki muhalefet anlayışı sadece kötülemekten ibarettir. Malumunuz seçimlere gidiyoruz projeler açıklıyoruz vaatlerde bulunuyoruz. Bunların hepsini bastırılan kitapçıklarda görüyorsunuz.

Bugün Afyonkarahisar'da şöyle bir gezin onlarca mahallede binlerce TOKİ konutu sahiplerine teslim edilmiş insanlar içerisinde güvenle oturuyor. 

Biz istiyoruz ki daha fazlasını yapalım Afyona daha fazla değer katalım insanlarımız kira öder gibi konut sahibi olsun. 

Soruyorum sizlere Muhalefet ne diyor? Yerli ve milli bir muhalefet olsa çıkar derki kardeşim şu kaynaklar şu projeler kapsamında biz daha fazlasını daha iyisini yapacağız. 

Bizimkiler ne diyor tek kelime “İstemezük” . Sebep yok, proje yok, iş yok, sonuç yok daha öncesinde yapılmış bir örnek yok “sadece istemezük”. AK Parti iktidarı öncesinde TOKİ gibi bir kurum yok muydu niye yapamadılar?

Bir sürü belediyeleri var hani nerde yıllarca kira gibi ödenen vatandaşların güven için oturduğu  binalar? Yapamazlar, çünkü amaçları hizmet değil" dedi.

Sizin sözleriniz seçime kadar bizim sözlerimiz Allah'ın izni ile mezara kadar.

Özkaya, "Ne diyordu Afyon adayının akıl hocası Bay Kemal; 2019 seçimlerinde meydanlarda söz veriyordu kazandığımız belediyelerde kimseyi işten çıkarmayacağız diye. 

Ne oldu peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesini kazanır kazanmaz binlerce kişiyi işten çıkardılar. Bu millet bunları görmüyor mu? Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 

Sizin sözleriniz seçime kadar bizim sözlerimiz Allah'ın izni ile mezara kadar. Biz ne söz verdiysek Allah'ın izniyle arkasındayız, takibini de, gereğini de yapıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bunlara 10 koyun versek yaylaya varmadan kavga ederler koyunları da kaybeder geri gelirler, bunlara hiç belediye verilir mi ?

6 Şubat depremleri ile ülke bu kadar büyük bir afet yaşamış 10 tane şehir çok ciddi hasar almış. Elbette yatırımlar konusunda birtakım sorunlar yaşandı. 

10 tane şehir okuluyla hastanesiyle evleriyle sokaklarıyla yeniden kuruluyor bu kolay bişey mi? 

Milletimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız gibi güçlü bir lider ile ülkemiz kısa sürede hepsinin üstesinden geliyor ve her alanda yatırımlar devam ediyor. 

Bakıyorsunuz yerli aracımız yollarda geziyor, savunma sanayiimiz nazar değmesin harikalar yapıyor. Peki ne diyor Afyonkarahisarlı “Yaparsa AK Parti Yapar”. Siz hiç  “yaparsa CHP yapar” diye bir söz duydunuz mu? 

Ulusal basını takip edenler arama motorlarına CHP ve Afyon yazıp çıkan haberlere baksınlar, anca kavga gürültü. Afyonkarahisar'da bir yatırım var mı yok, bir yerde bir iş var mı oda yok.  

Sürekli kendi aralarında kongrede kavga, şurda gürültü, burada ayılanlar, bayılanlar. Bunlara 10 koyun versek yaylaya varmadan kavga ederler koyunları da kaybeder geri gelirler, bunlara hiç belediye verilir mi? 

En son iş, bizim malum adaya meydanlardan fırça atmaya kadar geldi. Böyle bişey olabilir mi? Bu nasıl parti, bu nasıl aday? 

Afyonun havası sert adamı mert olur. Afyonkarahisarlı meydanlarda çocuk gibi azar işitenlere prim vermez.” dedi.

#AliÖzkaya #Afyonkarahisar #AKParti #Seçimler #Hizmetler #YerliMuhalefet #TOKİ #Depremler #HalkaHizmet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °