Milletvekili Taytak, çocukları spora teşvik etmek için proje önerdi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde çocuklara spor yapma teşviki ve Bolvadin ilçesine spor salonu taleplerini dile getirdi

Gündem 6.11.2023 10:39:35 0
Milletvekili Taytak, çocukları spora teşvik etmek için proje önerdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, önemli önerilerde bulundu. 

Taytak, özellikle çocukların spor yapmalarını teşvik etmek ve spor alışkanlığını geliştirmek amacıyla ilkokuldan itibaren bir spor yapma projesi önerdi.

Ayrıca, Taytak, Bolvadin ilçesinin spor altyapısını güçlendirmek ve gençlere spor yapma fırsatı sunmak için Bolvadin ilçesine bir kapalı spor salonu yapılması talebini tekrar iletti. 

Bu konudaki talepleriyle ilgili olarak, Taytak şunları söyledi: "Çocuklarımızın ilkokuldan itibaren başlayarak en az bir spor yapması ile ilgili bir proje önermek istiyorum. 

Ayrıca, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçemizin de kapalı spor salonu yok. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmanın da temelini atmak nasip olur."

Taytak ayrıca, üniversite öğrencilerinin KYK yurtlarında güvende ve huzurlu bir şekilde barındıkları için teşekkür ederek Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve bakanlık çalışanlarını övgüyle selamladı. 

Aynı zamanda Milli Takımların başarılarına da vurgu yaparak sporcuları ve bakanlık yetkililerini gönülden tebrik etti.

#MehmetTaytak #GençlikveSporBakanlığı #BütçeGörüşmeleri #ÇocuklarveSpor #BolvadinSporSalonu #KYKYurtları #SporAltyapısı #GençlerinSporu #SporFırsatları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °