Milletvekili Taytak, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesini TBMM'de Ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci ve ekibini TBMM'de misafir etti

Gündem 16.11.2023 15:31:26 0
Milletvekili Taytak, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesini TBMM

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci, yönetimi ve ilçe temsilcileri, TBMM’de Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı ziyaret etti.

Sendika üyelerini tanıtan Başkan Demirci, ayrıca ziyarette, eğitim ve öğretim alanındaki güncel konular hakkında Milletvekili Taytak’ı bilgilendirdi.

TAYTAK, “ÇOK BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORSUNUZ”

Milletvekili Taytak, “Türk Eğitim Sen, rahmetli Başbuğumuzun talimatı ile ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin organizesi ile kurulan vakfımızın geldiği noktanın adıdır. 

Uzun bir dönem sıkıntılar çektiniz, önemsenmediniz, ezildiniz. Ancak hiç biriniz ne davamızdan ne vatanımızdan ne de örgütlenmenizden vazgeçmediniz. 

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar teşkilatımız hakikaten çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Muhtar Demirci başkanımız olmak üzere tüm sendika üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube yönetimini TBMM’de gezdirdikten sonra Başkan Demirci, Milletvekili Taytak’a günün anısına hediye takdim etti.

#MHP #TürkEğitimSen #TBMMZiyareti #Eğitim #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °