Milletvekili Yurdunuseven'den 23 Nisan Mesajı: Gururluyuz, heyecanlıyız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açışına ilişkin mesaj yayınladı.

Siyaset 22.04.2024 12:04:50 0
Milletvekili Yurdunuseven

Yurdunuseven, “Geleceğimizin yegâne teminatı çocuklarımızın egemenliği için son derece önemli olan 23 Nisan’ı kutlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz” dedi.

23 Nisan’ın varlık ve yoklum mücadelesi sonrası yeniden filizlenen bir milletin geleceğini ne denli teminat altına aldığını tüm dünyaya gösterdiği bir gün olduğunu kaydeden Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ülkemiz ve ülkemizin yarınları için ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı. 

Yurdunuseven, “23 Nisan, işgale uğramış bir ülkenin evlatları, vatanı, bayrağı ve imanına müdahale söz konusu olduğunda dünyanın en büyük ve güçlü ordulara karşı nasıl bir zafer kazanacağını tüm dünyaya haykırdığı bir tarihtir. 

Bu ülkenin insanları, hürriyet ve bağımsızlığa kasteden düşmanlara karşı destansı bir mücadele vererek dünyaya adını altın harflerle yazdırmıştır” diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla ilgilide konuşan Yurdunuseven, “Destanlara sığmayacak bir mücadele veren, kıt imkânlara rağmen düşmana aman vermeyen, şeref ve haysiyetini koruyan milletimiz, mücadelenin ardından kazandığı büyük zaferle 104 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde dua ve tekbirlerle, Türk’ü ile Kürt’ ü ile temsil edilen Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açmış ve aynı ruhla yoluna devam etmiştir. 

Bugün güçlü demokrasimiz ile geleceğe güven içinde bakan ve güzel ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltme hedefini amaçlayan hükümetlerimiz, 

Türkiye yüzyılı hedefi ile 2053 ve 2071’e emin adımlarla yürüyor. Amacımız, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve güçlü bir ülke bırakmaktır. 

Bunun için, millete hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışıp, üretiyor ve bunlara karşı olanlarla mücadele ediyoruz. 

Gelinen noktada bin yıllık bir tarihi ve 100 yıllık diriliş destanı olan ülkemizin ikinci yüzyılı emanet edeceğimiz çocuklarımız için toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde temellerimizi daha da sağlamlaştırmalıyız. 

Geleceğine yatırım yapmayan milletler zayıflamaya ve yok olmaya mahkumdur. Bizler hep birlikte el ele verdiğimiz müddetçe kökleri sağlam bir çınar olarak yeni yeni filizler için geleceğimize daha iyi yatımlar yapma hedefindeyiz. 

Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

#23Nisan #UlusalEgemenlik #ÇocukBayramı #TürkiyeBüyükMilletMeclisi #GeleceğimizinTeminatı #İbrahimYurdunuseven #Mesaj #Tarih #Mücadele


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °