Mısırlıoğlu aday olacak mı?

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olup olmayacağını açıkladı.

Gündem 30.11.2023 17:21:14 0
Mısırlıoğlu aday olacak mı?

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yaklaşan yerel seçim öncesi partisinin belediye başkan adayını belirleme sürecinde il başkanlığı görevine devam edeceğini ancak belediye başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. 

Mısırlıoğlu'nun bu kararı, partisinin genel merkezi ile yaptığı görüşmelerin ardından netleşti.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Muhammet Mısırlıoğlu'nun partinin kuruluşunda ve il teşkilatının kuruluşunda büyük emeği olduğu, 4 yıldır başarılı bir şekilde il başkanlığı görevini yürüttüğü ifade edildi. 

Ayrıca, Mısırlıoğlu'nun, Genel Başkan Meral Akşener'in takdiriyle il başkanı olarak görevine devam edeceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Sayın Mısırlıoğlu'nun il başkanı olarak görevine devam edecektir. 

İlçe ve belde sayısı oldukça yüksek olan Afyonkarahisar'da Mısırlıoğlu ve ekibi en doğru kararın verilerek seçimden galibiyetle çıkılması için çalışacaklardır. 

İYİ Parti her zaman milletin menfaatini düşünen bir parti olmuştur. 2024 yerel seçimlerinde de il, ilçe ve beldelerin adayları bu doğrultuda belirlenecek olup kritik bir görev üstlenen il başkanlarının da süreci en doğru şekilde yürüteceklerinden kuşkumuz yoktur. 

Sayın Mısırlıoğlu'nun da partimiz için oldukça büyük önem arz eden bu kilit görevi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de başarıyla yürüteceği hususunda müsterihiz."

#İYİParti #Afyonkarahisar #MuhammetMısırlıoğlu #YerelSeçimler #BelediyeBaşkanlığı #Politika


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: mısırlıoğlu aday olacak mı?
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °