Mısırlıoğlu: "Afyon Belediyesi, temel ihtiyaçları karşılama konusunda zorluklar yaşamaktadır"

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, kentteki belediye hizmetlerindeki eksikliklere dikkat çekti ve özellikle temizlik konusundaki sorunları vurguladı

Gündem 20.10.2023 09:01:44 0
Mısırlıoğlu:

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afyon Belediyesi'nin temizlik hizmetlerinde yaşanan aksaklıkları ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarının karşılanmasındaki zorlukları dile getirdi. 

Mısırlıoğlu, belediyenin asli görevlerini yerine getiremediğini ve bunun vatandaşlar üzerinde olumsuz etkilere yol açtığını belirtti.

Belediye, "vizyon projeleri" hayata geçirme konusunda övünürken, temel hizmetlerin ihmal edildiğine dikkat çeken Mısırlıoğlu, özellikle temizlik hizmetlerinin aksadığını ifade etti. 

Belirlenen temizlik programlarının yerine getirilmediğini ve bu durumun kent merkezinde çöp konteynırlarının eksikliği nedeniyle temizlik sorunlarına yol açtığını söyledi.

Ayrıca, dönüşüm kutularının bakımsız ve yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu, bu ihmalin kentte farelerin artışına neden olduğunu belirtti. 

Bu durumun daha önce Afyonkarahisar basınında da yer aldığını hatırlattı.

Mısırlıoğlu, belediyenin hizmetlerindeki aksaklıkların vatandaşları nasıl etkilediğinin açık bir örneği olarak kent temizliğini gösterdi. 

Kentin temizliğinin, belediye hizmetlerinin en önemli görevlerinden biri olduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu, bu sorunların çözümü için somut adımlar atılması gerektiğini belirtti.

Sonuç olarak, Afyon Belediyesi'nin temizlik konusundaki ihmal ve aksaklıkların, diğer önemli hizmetlerin üzerine gölge düşürdüğünü ifade eden Mısırlıoğlu, vatandaşların bu sorunların çözümüne dair büyük bir beklenti içinde olduğunu dile getirdi. 

İYİ Parti olarak bu sorunların çözümüne katkı sağlama konusundaki umutlarını ifade etti.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Temizlik #İhtiyaç #eleştiri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °