Mısırlıoğlu: "Azerbaycan yalnız değildir"

Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Azerbaycan topraklarındaki terör saldırılarına karşı açık bir destek mesajı vererek Ermenistan'ın işgalci tutumunu eleştirdi

Gündem 21.09.2023 13:48:00 0
Mısırlıoğlu:

Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Azerbaycan topraklarındaki terör saldırılarına karşı açık bir destek mesajı vererek Ermenistan'ın işgalci tutumunu eleştirdi. 

Mısırlıoğlu, Azerbaycan'ın meşru müdafaa hakkını kullandığını ve Karabağ'ın Azerbaycan'ın bölünmez bir parçası olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına yönelik gerçekleştirdiği terör faaliyetlerine ilişkin bir açıklama yaparak Azerbaycan'a desteklerini dile getirdi. 

Mısırlıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Can Azerbaycan, Karabağ bölgesinde başlattığı mücadele ile Ermenistan tehdidini bertaraf etmiş, topraklarını mertçe savunmuştur. 

Başlattığı anti-terör operasyonu ile topraklarını savunan Can Azerbaycan'a desteğimiz sonsuzdur. Karabağ, Azerbaycan'ın bölünmez bir parçasıdır. 

Dün olduğu gibi bu gün de toplumsal barıştan ve huzurdan yana olduğumuz kadar, kalleşçe saldırılar karşısında tek yumruk olacağımız da aşikardır.

Tarihte Türkler, işgalci değil vatan toprağını savunan taraf olmuşlardır. 

Kardeş ülkemiz Azerbaycan da bizimle aynı kan, aynı fıtrattadır. 

Küresel yayılmacı ve işgalci tutumlarla bir araya gelen lobiler, vatan toprağının Türklerin kırmızı çizgisi olduğunun farkına elbet varacaklardır. Azerbaycan yalnız değildir."

Mısırlıoğlu'nun bu açıklamaları, Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı mücadeleye verilen desteklerin bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Azerbaycan #mücadele #Karabağ


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °