Mısırlıoğlu: Dazkırı’ya Güneş Gibi Doğacak

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, Dazkırı Belediye Başkan adayı Güneş Zengin için güçlü destek çağrısı yaptı.

Siyaset 4.03.2024 14:28:30 0
Mısırlıoğlu: Dazkırı’ya Güneş Gibi Doğacak

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Dazkırı Belediye Başkan adayı Güneş Zengin için "Dazkırı'ya güneş gibi doğacak" diyerek destek istedi. 

İl Başkanı Mısırlıoğlu, Dazkırı'da yoğun ilgi gören Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, adaylarına güvenlerini dile getirdi.

İYİ Parti Dazkırı Seçim Koordinasyon Merkezi, kalabalık bir katılımla hizmete açıldı. 

Açılış törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay ve Belediye Başkan adayı Güneş Zengin'in yanı sıra çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

Mısırlıoğlu, yaptığı konuşmada, "Dazkırı ilçemiz Afyonkarahisar'ımızın en büyük ilçelerinden birisi. Buraya adının hakkını verecek, güneş gibi doğacak bir adayla yola çıktık. Güneş Başkanımız Allah'ın izniyle Dazkırı'mıza can verecek. 

Seçim yarışında el ele, omuz omuza tepeden tırnağa tüm kademelerimizle birlikte hareket ediyoruz. Uyum ve kararlılığımız bizi zafere taşıyacak." şeklinde konuştu.

Ayrıca Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin Dazkırı'da güçlü bir şekilde sahada olduğunu belirterek, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun'un desteklerini esirgemediğini vurguladı.

Mısırlıoğlu, "Güneş Başkan ile Dazkırı'mız İYİ olacak. SKM’mizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, adayımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

#İYİParti #Dazkırı #Seçim #GüneşZengin #Mısırlıoğlu #Açılış #Destek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °