Mısırlıoğlu, herkesi 26 Ağustos'ta Kocatepe'de buluşmaya davet etti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Türk Milleti'ni 26 Ağustos'ta Kocatepe'de buluşmaya davet ederek, tarihi anmanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı

Gündem 25.08.2023 13:52:35 0
Mısırlıoğlu, herkesi 26 Ağustos

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Türk Milleti'ni 26 Ağustos'ta Kocatepe'de buluşmaya davet ederek, tarihi anmanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü olan 2023 yılında bir çağrı yaparak, Türk Milleti'ni Kocatepe'de buluşmaya davet etti. 

Mısırlıoğlu'nun bu çağrısı, Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlanmasının 101. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen olayı anma amacını taşıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de desteğini alan bu çağrı, tüm Türk Milleti'ni tarihini anmaya ve birlikte hareket etmeye davet etti. 

Mısırlıoğlu, Türk Milleti olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun zaferle taçlandığı topraklarda bir araya gelerek tarihi anmanın önemine vurgu yaptı.

Mısırlıoğlu'nun çağrısı, Türk Milleti'nin 26 Ağustos 1922 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlayan ve zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u aynı topraklarda anma amacını taşıyor. 

Kocatepe Buluşması, milli birlik ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra Türk Milleti'nin tarihine sahip çıkma ve birlikte hareket etme iradesini simgeliyor.

Mısırlıoğlu, çağrısında, Türk Milleti'nin tarihine sahip çıkmanın ve ulus olarak bir arada hareket etmenin önemine değindi. 

26 Ağustos'un anlamını ve Büyük Taarruz'un önemini vurgulayarak, Türk Milleti'nin bu anlamlı günde Kocatepe'de bir araya gelmesi gerektiğini belirtti.

#Afyonkarahisar #Zafer #Kocatepe #Buluşma #Davet #Kutlama


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °