Mısırlıoğlu: "İYİ Parti, yerel seçimlere tek başına girecektir"

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, gerçekleştirilen Büyük Teşkilat Buluşması'nda yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar hakkında açıklamalarda bulundu

Gündem 14.11.2023 13:26:52 0
Mısırlıoğlu:

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, hafta sonu düzenlenen Büyük Teşkilat Buluşması'nı değerlendirerek, toplantıya katılan üyelere ve teşkilat temsilcilerine teşekkür etti.

Mısırlıoğlu, buluşmanın yerel seçimlerde kazanılacak zaferin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Toplantıya İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Teşkilat Koordinatörü ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve birçok partili katıldı. 

Toplantıda ana gündem maddesi olarak yaklaşan yerel seçimler ele alınırken, İYİ Parti'nin stratejileri masaya yatırıldı.

Mısırlıoğlu, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin tüm illerde ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçim yarışına katılacağı konusunda bir açıklama yaptı. 

"Zafere giden yolda önemli bir adım" olarak değerlendirdiği toplantının demokratik bir sürecin başlangıcı olduğunu belirtti.

Mısırlıoğlu'nun açıklamasına göre, İYİ Parti'nin güçlü kadrolarıyla, geçmişteki ittifakları geride bırakarak, kendi adaylarıyla seçimlere katılacağı vurgulandı. 

İl Başkanı, "Partimizi ve ülkemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için gerekirse gece gündüz mücadele edeceğiz" dedi.

#İYİParti #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #BüyükTeşkilatBuluşması #MuhammetMısırlıoğlu


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °