Mısırlıoğlu, Ülkücüleri hangi masada sattın Sayın Bahçeli?

Mısırlıoğlu, Ülkücüleri hangi masada sattın Sayın Bahçeli?

Siyaset 17.11.2022 09:31:23 0
Mısırlıoğlu, Ülkücüleri hangi masada sattın Sayın Bahçeli?

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sert bir şekilde eleştirdi.

Mısırlıoğlu; “Dün 6’lı masanın altında birilerini arayanlar bir baktık ki masanın üstünde çiçek saksısı gibi bize ithamda bulundukları insanlarla kakara kikiri yapıyorlar. Hani siz HDP=PKK diyordunuz? Ne oldu sizin milliyetçiliğinize? Fasulye milliyetçisi misiniz siz? Sayın Bahçeli ses versene! Ülkücüleri hangi masada sattın Sayın Bahçeli? Bütün haklarımız sana haram olsun!” dedi.

İYİ Parti Çay İlçe Konfresinde konuşan Mısırlıoğlu, İYİ Parti’nin, Türk siyasetinin merkez sağ partisi olduğunu dile getirdi.

“FASULYE MİLLİYETÇİSİ MİSİNİZ SİZ?”

 

Millet İttifakı partilerini sürekli eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan Mısırlıoğlu, “Siz fasulye milliyetçisi misiniz?” diyerek 6’lı masanın kimlerden oluştuğunun altını çizdi.

Mısırlıoğlu, “Dün 6’lı masanın altında birilerini arayanlar bir baktık ki masanın üstünde çiçek saksısı gibi bize ithamda bulundukları insanlarla kakara kikiri yapıyorlar. Hani siz HDP=PKK diyordunuz? Ne oldu sizin milliyetçiliğinize? Fasulye milliyetçisi misiniz siz? Sayın Bahçeli ses versene! Bakıyorum da doğal besleniyorsunuz şu ara… Hormonsuz şeyler yiyip içmeye merak salmışsın. Senin yiyeceğin türden yapılmış değil mi? Ülkücüleri hangi masada sattın Sayın Bahçeli? Bütün haklarımız sana haram olsun! Alparslan Türkeş’in evlatları, Başbuğ Alparslan Türkeş’e inananlar; İYİ Parti kadrolarında. Türkiye siyasetinde 6 defa gidip 7 defa gelen Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyan Süleyman Demirel’in evlatları İYİ Parti kadrolarında. Türkiye’de her şeyi değiştiren, 1980 ihtilalinden sonra gelen ve Türk milletini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaran Turgut Özal’ın arkadaşları İYİ Parti kadrolarında. Devletini, milletini, bayrağını seven; devri iktidarında Türk topraklarına toprak kazandıran Karaoğlan Bülent Ecevit’in arkadaşları İYİ Parti kadrolarında. Milli ve manevi değerleriyle her zaman örnek insan olan, Türkiye’ye ağır sanayi hamlesini getirmemiz lazım diyen Necmettin Erbakan’ın arkadaşları İYİ Parti kadrolarında. İYİ Parti, Türk siyasetinin merkez sağ partisidir. Bizler Meral Akşener’in liderliğinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde hiç durmadan bu milleti muasır medeniyetler seviyesine taşıyacağımıza, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyasetten uzaklaştıracağımıza bir söz veriyoruz. O sözümüzün gereği yapılacak olan seçimlerde birinci parti ve Türkiye’nin iktidarı yapacağız” diye konuştu.

İYİ Parti Çay İlçe Kongresinde yapılan seçimde mevcut Başkan Cemil Arısoy 72 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan adaylarından Mahmut Duman 46 oy, Nejdet Bayer ise 12 oy aldı.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °