Mısırlıoğlu: "Yaşadığımız bu ülkeyi gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü için bir açıklama yaptı

Gündem 18.09.2023 13:59:20 0
Mısırlıoğlu:

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, gazilere ve şehitlere olan minnetini ifade ederek, Türkiye'nin huzur ve birliğini gazilere ve şehitlere borçlu olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü'nde bir açıklama yaparak, gazilere ve şehitlere olan minnetini dile getirdi. 

Mısırlıoğlu, bu özel günde Türkiye'nin huzur ve kardeşlik ortamını gazilere ve şehitlere borçlu olduğumuzu belirtti.

Gazilerin ve şehitlerin Türkiye için baş tacı olduğunu ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, açıklamasında şu sözlere yer verdi: 

"19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu özel günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih boyunca ay yıldızlı bayrağımız uğruna gözünü kırpmadan mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yad ediyorum. 

Şehit ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Yüce meclisimiz tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verildiği bu anlamlı günde ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize huzurlu uzun ömürler diliyorum."

Mısırlıoğlu, Gaziler Günü'nün Türkiye'nin huzur ve kardeşlik ortamını koruma amacıyla mücadele eden gazilere adanmış önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, 

"Hakları asla ödenemeyecek olan kahramanlarımızın hak ettikleri yaşamı sürmeleri en büyük temennimizdir. 

Gazilerimizin ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu kutsal toprakları görünen ve görünmeyen tehlikelerden korumak bizim boynumuzun borcudur. 

Bugün üzerinde huzur ve kardeşlik ortamı içinde yaşadığımız bu ülkeyi gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz" dedi.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Gazi #GazilerGünü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °