Mısırlıoğlu, Yeni Yıl Mesajında Umut ve Dayanışma Vurgusu Yaptı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 2023 yılını geride bırakarak umut dolu bir şekilde 2024'e girerken, yeni yıl mesajı yayımladı

Gündem 30.12.2023 15:39:26 0
Mısırlıoğlu, Yeni Yıl Mesajında Umut ve Dayanışma Vurgusu Yaptı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 2023 yılının ardından yeni yıla girerken bir mesaj yayımladı. Mısırlıoğlu, yeni yılın Afyonkarahisar'a, ülkeye ve tüm dünyaya hayırlar getirmesi, barış, dostluk, ve dayanışmanın artması temennisinde bulundu.

Başkan Mısırlıoğlu'nun mesajında, "Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2023 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 

Öncelikle, 2024 yılının Afyonkarahisar’ımıza, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verildi.

Yeni yılın daha bereketli, huzurlu ve mutlu geçmesi temennisinde bulunan Mısırlıoğlu, "Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. 

Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çaba göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

Başkan Mısırlıoğlu, mesajında ayrıca, geçmiş yılın muhasebesini yaparak 2024 yılında atılacak adımları düşünmek gerektiğini vurgulayarak, 

"Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2024 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Mısırlıoğlu, mesajını şu temennilerle tamamladı: "Bu vesile ile, 2024 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm halkımızın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

#MuhammetMısırlıoğlu #İYİParti #Afyonkarahisar #YeniYıl #2024 #Umut #Barış #Dayanışma


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °