Müftü İmamoğlu: İyilik Yolunda Yarışmalıyız

Afyonkarahisar Müftülüğü ve Gün FM işbirliğinde gerçekleşen Müftülük Saati programına konuk olan Müftü Lütfü İmamoğlu, dünyada iyilik ve hayır yolunda yarışmanın önemine vurgu yaptı

Gündem 5.01.2024 11:01:07 0
Müftü İmamoğlu: İyilik Yolunda Yarışmalıyız

Afyonkarahisar Müftülüğü ve Gün FM işbirliğinde düzenlenen Müftülük Saati programının konuğu, Afyonkarahisar Müftüsü Lütfü İmamoğlu oldu. 

İmamoğlu, programda dünya hayatının anlamı ve ahiret inancı üzerine önemli konularda konuşmalar gerçekleştirdi.

"Dünyada iyilik yolunda, hayır yolunda yarışmalıyız" diyen Müftü İmamoğlu, "Allah’a iyi bir kul olabilmek için çabalamalıyız. 

Allah’ın emirlerini yerine getirip yasaklarından uzak bir hayat sürdürmeliyiz. Yapılan her işin ahirette sonucu olacağını unutmayalım. 

Bu nedenle yaptığımız her işin sonunda muhasebe yapmalıyız. Allah her yaptığımızı görür, bilir. Bu nedenle bir iş yaparken bu bilinçte olalım. 

Dünya hayatı geçicidir. Mutlaka muhasebe yapalım. Doğruluktan asla ayrılmayalım. Müslüman kendi kendini hesaba çekebilen kişidir. 

İnsanlar dünyada hem vaktini, hem nakdini israf ediyor. Muhasebe bunun önüne geçmemizi sağlar. Muhasebe akıl ve imanı hayat kılavuzu yapabilmektir. 

Dünya hayatını istediğim gibi yaşarım anlayışından uzak olalım. Unutmayalım ki hayatın tekrarı yoktur. Ahirette pişman olacağımız işlerden uzak duralım" şeklinde konuştu.

Programın ardından Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Müftü İmamoğlu, Gün FM'in Müftülük işbirliğinde sürdürdüğü programları titizlikle gerçekleştirmesinden dolayı tebriklerini iletti. 

Akar ise Müftü İmamoğlu'na katılımı dolayısıyla teşekkür ederek, işbirliğinin uzun yıllardır başarıyla devam ettiğini vurguladı.

#AfyonkarahisarMüftülüğü #GünFM #MüftülükSaatiprogramı #Lütfüİmamoğlu #İyilikYolu #Ahiretİnancı #Muhasebe #HayırYarışı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °