Mühimmat Patlamasındaki Şehitler Unutulmadı

Afyonkarahisar'da 2012 yılında gerçekleşen Mühimmat Depo Patlaması'nın şehitleri, anma programıyla rahmet ve minnetle anıldı

Gündem 5.09.2023 11:38:56 0
Mühimmat Patlamasındaki Şehitler Unutulmadı

Afyonkarahisar'da gerçekleşen Mühimmat Depo Patlaması'nın şehitleri, katılan birçok önemli ismin de yer aldığı anma programıyla rahmet ve minnetle anıldı.

Afyonkarahisar'da meydana gelen Mühimmat Depo Patlaması'nda şehit olan kahraman askerlerimiz, unutulmamak ve anılmak için düzenlenen bir programla rahmetle yad edildi. 

Programa, Afyon Vali Yardımcısı vekili Harun Reşit Han, belediye başkan yardımcısı Barış Dal, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Gedikkaya, Afyonkarahisar müftü yardımcısı Mevlüt Şahiner, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve birçok şehit ailesi ile gazi komutanı katıldı.

Anma programı, duygu dolu anların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti. Katılımcılar, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, onların fedakarlıklarını bir kez daha hatırladılar. 

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür edildi ve şehit aileleri ile gazilerin yanlarında oldukları mesajı verildi.

Afyonkarahisar'da yaşanan Mühimmat Depo Patlaması'nın şehitleri, anma programı ile bir kez daha onurlandırıldı. 

Katılımcıların duyarlılığı ve programın düzenlenmesine katkı sağlayan isimlerin destekleri, şehitlerimizin unutulmaz birer kahraman olarak hatırlanmasını sağladı. 

Bu anlamlı etkinlik, şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatanlarına olan bağlılıklarını ölümsüzleştiren bir vesile oldu.

#Afyonkarahisar #2012 #Mühimmat #Depo #Patlama #Şehit #Anma


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °