Muhtar Adayı Hasan Sezgin, Nazmi Saatçi Mahallesi'ne Hizmet Sözü Verdi

Afyonkarahisar'ın önde gelen mahallelerinden Nazmi Saatçi Mahallesi'ne muhtar adayı olarak talip olan Hasan Sezgin, mahalle sakinlerine vaat ettiği projelerle dikkat çekti.

Siyaset 8.03.2024 12:48:01 0
Muhtar Adayı Hasan Sezgin, Nazmi Saatçi Mahallesi

Afyonkarahisar'ın mahallelerinden olan Nazmi Saatçi Mahallesi'nin muhtar adayı Hasan Sezgin, mahalle sakinlerine sunduğu projelerle büyük ilgi gördü. 

Afyonkarahisar Belediyesi'nde çalışkanlığı ile bilinen ve "Belediye'nin Atom Karıncası" olarak tanınan Sezgin, şimdilerde mahalleye hizmet etmek için adaylık yarışında.

Sezgin'in liderliğindeki ekibin vaat ettiği projeler arasında, mahalle muhtarlığının daha işlevsel hale getirilmesi, gençlere yönelik kütüphane ve ücretsiz internet hizmeti sağlanması, 

ihtiyaç sahibi ailelere destek verilmesi, Kıbrıs şehitleri için Nazmi Saatçi Anma ve Yardımlaşma Derneği kurulumu, mahalledeki engelli bireylere yönelik projelerin hayata geçirilmesi ve çocuklara yönelik etkinliklerin düzenlenmesi gibi konular yer aldı.

Hasan Sezgin, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı açıklamada, "Yapamayacağım projenin sözünü veremem, vadettiğim her projenin arkasındayım" diyerek güven verdi. 

15 yıllık belediye tecrübesiyle hareket edeceğini belirten Sezgin, mahalle sakinlerinden aldığı destekle Nazmi Saatçi Mahallesi'ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyor.

#Afyonkarahisar #NazmiSaatçiMahallesi #Muhtarlık #HasanSezgin #HizmetProjeleri #MahalleHizmetleri #ToplumKatılımı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °