Oğan’a Verilen Oylar Kılıçdaroğlu’na Verilecek

Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programına 27’nci Dönem CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır konuk oldu.

Gündem 24.05.2023 12:02:00 0
Oğan’a Verilen Oylar Kılıçdaroğlu’na Verilecek

Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programına 27’nci Dönem CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır konuk oldu. Seçim çalışmaları boyunca mevcut iktidarın kamu imkanlarını ve medya kanallarını üst düzeyde kullandığına işaret eden Sındır, “Adaletsiz ve eşit olmayan bir süreç yaşadık. Bunun seçim sonuçlarına etkisi oldu. Adil ve eşit olmayan, hukuk dışı bir seçim dönemi geçirdik. Eskiden seçime giderken İçişleri Bakanı istifa ederdi.Adalet Bakanı da Ulaştırma Bakanı da istifa ederdi. Çünkü tarafsız olunması gereklidir. Ama bu dönemde de  böyle bir şey olmadı. Biz tüm bu olumsuzluklara karşı inançlıyız ve mücadele ediyoruz” diye konuştu.


Hedeflerinin ülkemizi refah seviyesine çıkarmak olduğunu söyleyen Sındır, “Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşmak için siyaset yapıyoruz. Toplam seçmen oranına baktığınızda Sn. Erdoğan’a verilen oy oranı yüzde 42 civarında. Yani halkın yüzde 58’i Sn. Erdoğan’a güvenoyu vermedi. İkinci turda Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kılıçdaroğlu’nun seçileceğini düşünüyorum” dedi.
Vatandaş Bunaldı
Sinan Oğan’a verilen oyların büyük çoğunluğunun Kılıçdaroğlu’na verileceğine inandığını söyleyen Sındır, “Seçime gitmeyen seçmenlerimizi sandığa yöneltmeliyiz. Yeni seçmenlerin ve ilk turda oy vermeyenlerin Cumhurbaşkanı adayımızı seçeceklerini düşünüyorum. Ekonomik sıkıntılar ortada. Vatandaş bunaldı. Biz sorunları biliyoruz ve çözeceğiz” diye konuştu.


İlk turda sandığa gitmeyen seçmenler başta olmak üzere herkesi oy vermeye çağıran Sındır, “Benim bir oyumdan ne olacak diye düşünmeyin, mutlaka oy verin. Bu seçim çok önemli. Bir oy bile ülkenin kaderini değiştirebilir. Bu kez çok fazla geçersiz oy olmayacaktır. Çünkü sadece iki aday yarışıyor” dedi. 27’nci Dönem CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır yayın öncesi Şuhut İlçesi, Karaadilli Beldesi, Balçıkhisar,  Kayabelen ve  Bozan köylerini ziyaret ederek Kılıçdaroğlu’na oy istedi.  Sıngdr’a  CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yüksek Mimar Anıl Halis Akar ve İl ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Prof.Dr Kamil Okyay Sıngır Ege Üniversitesinde ders veriyor.Bir dönem Bornova Belediye Başkanlığı ve 2 yıl CHP Genel Sekreterlik görevinde bulundu.

 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °