Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakaları Tamamlandı

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup müsabakaları, 300 sporcunun katılımıyla başarıyla tamamlandı.

Spor 16.02.2024 15:58:51 0
Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakaları Tamamlandı

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup müsabakaları, Tınaztepe ve Mustafa Abi Spor Salonu'nda 300 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde gerçekleşen müsabakalarda, dereceye giren okullar belli oldu. 

Yıldız Kızlar A Grubu'nda ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu, B Grubu'nda TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, C Grubu'nda ise Özel Çağdaş Ortaokulu birinci oldu. 

Yıldız Erkekler kategorisinde ise A Grubu'nda MAT-FKB Özel Gelişim Ortaokulu, B Grubu'nda Özel Diltaş Ortaokulu, C Grubu'nda ise Özel Erarslan Ortaokulu birinci sırayı elde etti.

Ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi.

İl Müdürü Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, gençlerin sporu sevmesi ve spora teşvik edilmesinin önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin sporcuların gelişimine katkı sağladığını ve keyifli vakit geçirmelerini sağladığını belirtti. 

Tüm katılımcılara ve dereceye giren takımlara tebriklerini iletti.


#OkulSporları #Basketbol #Yıldızlar #Afyonkarahisar #GençlikVeSpor #SporcuGelişimi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °