Olgun; Afyon’a hizmet benim için bir onurdur

Olgun; Afyon’a hizmet benim için bir onurdur

Siyaset 15.03.2023 13:19:07 0
Olgun; Afyon’a hizmet benim için bir onurdur

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, “Afyon’a hizmet benim için onurdur” dedi.

 

Olgun, Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın sunduğu Seçime Doğru programının konuğu oldu. 

Siyasete genç yaşta girdiğini belirten Olgun, “Meslek hayatımın üçüncü yılında Anavatan Partisi’nden Çay İGM adayı oldum ve seçildim. 25 yaşındaydım. Aynı yıl ilçe başkanı oldum. Bir yıl sonra da 1995 seçimlerinde milletvekili adayı oldum. Bir süre iş yoğunluğum nedeniyle ara versem de hizmet etmek adına siyasete geri döndüm. Doğup büyüdüğüm topraklara, kurtuluşun ve kuruluşun, Zaferin şehri Afyonkarahisar’a hizmet etmek benim için bir onurdur. Milletimize hizmet etmenin en iyi yolunun siyaset olduğunu düşündüğüm için aday adayıyım” dedi.

 

“Deprem bölgesine çadır kent kurduk”

 

Deprem nedeniyle milletçe zor günler ve acılar yaşadığımızı kaydeden Olgun, “Bu zor günleri el ele aşabilmek ve birlikte yürümek zorunda olduğumuza inanıyorum. Deprem olduğunda Uçakla gitmek istedim aynı gün gidemedim iptal oldu seferler. Sonra karayolu ile ulaştım bölgeye. İlk Osmaniye’ye gittik. Sonrasında İskenderun, Hayat ve Kırıkhan ve Kahramanmaraş’a gittik. En önemli ihtiyacın barınma olduğunu fark ettik ve bir çadır kent kurmaya karar verdik. İl Başkanımız ve partili arkadaşlarımla bir çadır kent kurduk. Genel Başkanımız da çadır kentimizi ziyaret etti. Orada gördüğümüz çocuklar benden tuttukları takımların formalarını istemişlerdi. Bizde bir sosyal sorumluluk projesi geliştirerek, hazırlanan forma ve eşofmanları sonrasında gittiğimde çocuklara ulaştırdık. O bölgeyi görmeden durumun vahametini anlamak zor. Allah bir daha böylesi büyük afetler, acılar yaşatmasın” şeklinde değerlendirmede bulundu.

 

“Her şey iyi olacak”

 

Soru üzerine listeye girse de girmese de sandıkların açılışına kadar İyi Parti’nin bir neferi olarak çalışacağını söyleyen Olgun, “Aday sayısının fazla olması bu iktidarın gidişini İYİ Parti ve millet ittifakına olan ilgiyi gösteriyor. Her gün partimize yol arkadaşları katılıyor ve partimize destek ve güç veriyorlar. Bizler parti olarak bu seçim döneminde başarılı sonuçlar alacağız ve Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turda seçileceğine inanıyorum. Her şey iyi olacak. Milletimiz hak ettiği yönetim ve refaha kavuşacak. Kimse umutsuzluğa kapılmasın” dedi.

 

“Siyaset para işi değil”

 

Siyaset para değil hizmet ve inanç işi olduğunun altını çizen Av. Hakan Şeref Olgun, “Siyaset para işi olsaydı Afyonkarahisar’ın en zenginleri servetleriyle siyasette olurdu. Bakın dar gelirli bir ailenin çocuğu olarak devletin sağladığı yatılı okulda okudum. Kısa yönden meslek sahibi olup maaşa kavuşmaktı amacım. Sonra hem çalışıp hem okuyarak avukat oldum. Beni yatılı okutan devletime milletime bir hizmet borcum vardı. O yüzden siyasi çalışmalara devam ettim. Siyaset inanç ve çalışmak ister. İlimizin ilçe belde ve köylerini 3 kez turladım. Uzun ve önemli bir yol aldık. Partimizi, yapacaklarımızı, projelerimizi anlattım. İnsanlarımız ekonomik olarak kıskaç adlında. Hukuka susamış durumda. Hukuk olmada, özgürlük olmadan, güven olmadan ekonomi düzelmez. İç ve dış yatırımcı en fazla güven istiyor. Biz iktidarımızda bunu sağlayacağız inşallah” diye konuştu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °