Olgun, ‘Alper Yağcı’nın Afyon şehremini olacağına inanıyorum’

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Siyaset 1.02.2024 15:26:58 0
Olgun, ‘Alper Yağcı’nın Afyon şehremini olacağına inanıyorum’

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. 

Programın yoğunluğundan kaynaklanan gecikmeyi özür dileyen Olgun, "Ülkemizde seçim heyecanı başladı. Alper Başkan konusuna vakıf bir arkadaşımız, Afyon şehremini olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Olgun, mevcut iktidarı eleştirerek, "DEM Parti ile görüşüyorlar. Mevcut iktidarın kayyum atanmaması ve İstanbul gibi büyük kentlerde DEM aday çıkarması konusunda görüştükleri bilgisi geliyor" şeklinde konuştu.

AGC Başkanı İsmail Akar ise çekişmeli bir seçim sürecine girildiğini belirterek, "Kazasız bir seçim diliyorum. Her zaman son sözü sandık söyler" dedi.

İyi Parti heyetinde İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Merkez İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da yer aldı. AGC ziyaretinde yönetim kurulundan Genel Sekreter Hakan Dilek, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Elçi ve Fatuk Kılınç da hazır bulundu.

#HakanŞerefOlgun #İyiParti #Afyonkarahisar #Seçim2023 #DEMParti #AGCziyareti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °