Olgun: "Avukat Demir'e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Şuhut ilçesinde avukat Şirin Demir'e yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınayarak, saldırganın bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi

Gündem 9.10.2023 16:21:35 0
Olgun:

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Şuhut ilçesinde yaşanan ve avukat Şirin Demir'e yönelik gerçekleşen saldırıyı sert bir dille kınadı. 

Olgun, bu olayın sadece bir avukata değil, tüm avukatlara ve hukuka yapılmış bir saldırı olduğunu vurguladı.

Milletvekili Olgun, yaptığı açıklamada, meslektaşı olan avukat Şirin Demir'in boşanma davasında tanık olduğu için saldırıya uğradığını öğrendiğini ifade etti. 

Ayrıca, bu olayın bir kadına karşı gerçekleştiğini ve ciddi bir şiddet içerdiğini belirtti.

Olgun, açıklamasında şunları söyledi: "Afyonkarahisar Barosu'na kayıtlı meslektaşım Av. Şirin Demir'in aracı seyir halindeyken, kimliği belirsiz kişiler tarafından durdurulup ciddi şekilde darp edilmesi ve hakarete uğraması son derece üzücü bir olaydır. 

Bu tür saldırılar, ülkemizin ne kadar hassas bir noktada olduğunu göstermektedir.

Duyarlı vatandaşların müdahalesi sayesinde avukat meslektaşımızın hayatı kurtarılmış olsa da bu olayın failinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesi gerekmektedir. 

Bir avukatın görevi nedeniyle böyle bir saldırıya maruz kalması kabul edilemez. Ben, bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımı belirtmek isterim."

#Afyonkarahisar #Afyon #Şuhut #Avukat #Saldırı #Şiddet #Kınama #Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °