Olgun, emekliler arasında yapılan haksızlığa karşı “Adaletiniz batsın” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, iktidarın emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyenin sadece çalışmayan emeklilere verilmesini eleştirerek, tüm emeklilere bu ikramiyenin verilmesi gerektiğini savundu

Gündem 13.10.2023 11:14:45 0
Olgun, emekliler arasında yapılan haksızlığa karşı “Adaletiniz batsın” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, iktidarın vatandaşlarımızı düşürdüğü yoksulluk krizini önemsemediğini belirterek emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyenin tüm emeklilere verilmesi gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Olgun; “Kabine toplantısını dört gözle bekleyen emeklilerimize reva görülen 5 bin lira ikramiye ki; çalışan emeklilere verilmeyecek, iktidarın vatandaşlarımızı düşürdüğü yoksulluk krizini önemsemediğinin açık göstergesidir. 

Emekli vatandaşımız aldığı ücretle geçimini sağlayabilse, ihtiyacı olmasa çalışır mı? Bu ikramiyenin ayrım yapmaksızın bu ikramiyenin tüm emeklilere verilmesini milletimiz adına talep ediyorum” dedi.

“ALLAH’TAN DA MI KORKMAZSINIZ?”

İktidar partisinin emeklilere verilen her kuruşta gözü olduğunu dile getiren Milletvekili Olgun, emeklilerin sadaka değil yıllarca çalışarak hak ettiği haklarını istediklerini ifade etti.

Her fırsatta dinden ve ayetlerden söz ederek sabretmeyi öğütleyen iktidar partisine Kur’an Ayeti ile seslenen İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; 

“İslam haksızlığı sevmez, İslam dini ayrımcılık yapmaz. Nisâ Suresi 58. Ayetinde ‘Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. 

Allah size ne güzel öğütler veriyor. Şüphesiz Allah her şeyi işitmekte, her şeyi görmektedir’ der. Allah’tan da mı korkmazsınız? Artık yeter milletin sinir uçlarıyla oynamayın” diye konuştu.

“ADALETİNİZ BATSIN!”

İktidar partisinin sadece adında ‘Adalet’ olduğuna dikkat çeken Milletvekili Olgun, emekliler arasında yapılan haksızlık karşısında “Adaletiniz batsın” dedi.

Çalışan emeklinin aldığı emekli maaşıyla geçinemediği için çalışmak zorunda kalan vatandaşlar olduğunun altını çizen İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; 

“5 bin 500 lira maaş alan emekliye 2 bin lira destek vereceksin, 7 bin 501 lira alan emekliye hiç destek vermeyeceksin. 

Emekli maaşı alıp çalışmayana 5 bin lira vereceksin, geçinemediği için çalışan emekliye bu desteği vermeyeceksin. 

Allah aşkına söyler misiniz, böyle bir adaletsizlik hangi kitapta yazar. Emekli aldığı maaşla geçimini sağlayabilse hayatının ikinci baharında neden çalışmak zorunda kalsın? 

Avrupa emeklisi aldığı maaşla ülke ülke gezerken, bizim ülkemizin emeklisi aldığı emekli maaşının yanı sıra çalışmak zorunda kalıyorsa bunun tüm sorumlusu iktidar partisidir” şeklinde konuştu.

#Milletvekili #Eleştiri #Emekli #Haksızlık #Adalet 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °