Olgun: "Gençler sahipsiz değil, sahipsiz de bırakılamaz"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, KYK Yurtlarında yaşanan fiziki yetersizlikleri ve öğrenci mağduriyetlerini TBMM Başkanlığı'na taşıdı

Gündem 14.11.2023 11:19:10 0
Olgun:

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Türkiye genelinde KYK Yurtlarında meydana gelen kazaların ardından yaşanan fiziki yetersizlikleri gündeme taşıdı. 

TBMM Başkanlığı'na verdiği önergeyle, KYK Yurtlarındaki durumun detaylı bir şekilde araştırılmasını talep etti.

Olgun'un gerekçesinde, son günlerde KYK Yurtlarında art arda meydana gelen kazalara dikkat çekilerek, öğrencilerin yaşadığı mağduriyetlerin çözülmesi için bir adım atılması gerektiği vurgulandı.

Önergede ayrıca, yurtların fiziki koşullarının ve yöneticilerin ehliyet durumlarının incelenmesi için TBMM bünyesinde bir Araştırma Komisyonu kurulması talep edildi.

"Gençlerimizin sahipsiz bırakılamaz"

Milletvekili Olgun, gençlerin ülkenin ve Cumhuriyetin geleceği için bir teminat olduğunu belirterek, KYK Yurtlarının gençlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

"Gençlerimizin sahipsiz bırakılamaz" diyen Olgun, KYK Yurtlarında yaşanan sorunların biran önce çözülmesi için harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

Önergeye destek veren 20 milletvekili ile birlikte, KYK Yurtlarındaki sorunların çözümü için parlamentoda önemli bir adım atılmış oldu.

#İYİParti #KYKYurtları #HakanŞerefOlgun #TBMM #AraştırmaKomisyonu #ÖğrenciMağduriyeti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °