Olgun; İYİ’ye ve güzele uyanacağımız günler yakın

Olgun; İYİ’ye ve güzele uyanacağımız günler yakın

Siyaset 25.04.2023 20:32:31 0
Olgun; İYİ’ye ve güzele uyanacağımız günler yakın

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, “Temel ihtiyaçların lüks olmadığı bir yaşam; hepimizin arzusu. Bu seçimle mümkün. Bizimle mümkün. İYİ’ye ve güzele uyanacağımız günler yakın” dedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında, kentin en işlek caddeleri olan Yeşilyol ve Sevgi Yolundaki esnafı ziyaret eden Olgun, vatandaşların da yakın ilgisiyle karşılandı.

İYİ Parti Milletvekili adayı Gönül Ar Güngör, Doktor Mehmet Telek, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin eşliğiyle gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendiren Hakan Şeref Olgun, esnafın gözündeki umudu ve aynı zamanda geleceğe dair kaygıları aynı anda yaşadıklarına dikkat çekti.

 

GÜZEL GÜNLER YAKINDIR

 

Afyonkarahisarlıların güzel günler görmesi için gece gündüz çalışacaklarını dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hakan Şeref Olgun, “Yeşilyol ve Sevgiyolu caddelerimiz, kentimizin iki güzel caddesi ve gün boyu yediden yetmişe çok sayıda hemşerimizin uğrak noktası. Dükkanlarından alış-veriş yapılan, güzel kafelerinde dost sohbetleri yapılan, güven veren dürüst esnafı ve hizmet kalitesiyle bilinen bu güzergahımızda siyasetin yansımalarını gözlemledim. Esnafımızın gözündeki umudu gördüm. Aynı zamanda geleceğe dair, ekmek teknelerinin akıbetine dair kaygılarını da dinledim.  Bu iki caddemiz gibi, şehrimizde iyi ve güzel olan ne varsa yara almadan, kaybetmeden, daha da gelişerek yaşasın isterim. Ve partim adına, milletim için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; İYİ Parti Seçim Beyannamemizin kapsamındaki ekonomi modelimizin uygulamaya geçişiyle birlikte, artık her sabah yeni bir gündeme değil, İyi ve güzele uyanacağız. Halkımın desteğine ve partimin istikrarına güveniyorum” diye konuştu.

Esnafın seçimdeki beklentilerinin ortak olduğunu ifade eden Hakan Şeref Olgun; “Esnafım haklı. Temel ihtiyaçların lüks olmadığı bir yaşam; hepimizin arzusu. Bu seçimle mümkün. Bizimle mümkün” dedi.

 

Hakan Şeref Olgun ve beraberindeki İYİ Partililer gerçekleştirilen ziyarette vatandaşların da yakın ilgisiyle karşılık buldu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °