Olgun: "Mahalli seçimlere tek başımıza girmemiz birilerini rahatsız etti"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, il binasında partililerle bir araya gelerek mahalli seçimlerdeki stratejiyi paylaştı

Gündem 8.12.2023 16:37:12 0
Olgun:

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, partisinin il binasında düzenlenen buluşmada partililerle bir araya geldi. 

Milletvekili Olgun, yıl sonu öncesinde yoğun Meclis çalışmaları öncesinde partililerle bir araya gelerek ilçe ve belde sorunlarını dinlemek istediğini ifade etti. 

Toplantıya, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken de katıldı.

Milletvekili Olgun, partililere hitaben yaptığı konuşmada, mahalli seçimlerde her bölgeden aday çıkaracaklarını belirtti. İYİ Parti'nin iktidara aday bir parti olduğunu vurgulayan Olgun, 

"Bugüne kadar tüm eleştirilere karşı durduk. Mahalli seçimlerde tek başımıza girmemiz birilerini rahatsız etmiş olacak ki İYİ Parti hedefe konuluyor. 

Olur olmaz eleştiriler yapılıyor. Kim ne derse desin, Gele Başkanımız sayın Meral Akşener ile kol kola bu işi başaracağız. İstifalar konusunda da bunlar olacaktır diye düşünüyorum. 

İttifak yapsaydık neden yapıldı diye istifalar olacaktı, yapmadık neden yapılmadı diye istifalar oluyor. İstifalardan çok üye kaydımız oluyor, bundan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise mahalli seçimlere yönelik hazırlıklarının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Gecemiz gündüzümüz mahalli seçimlerle geçiyor. 

Parti içi eleştirilere değil, mahalli seçimlere odaklanmamız gerekiyor. İyi Parti olarak bugüne kadar en çok başkan adayını açıklayan tek parti olduk. 

Bu seçimlerde en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

#İYİParti #HakanŞerefOlgun #MahalliSeçimler #MeralAkşener #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °