Olgun: "Peygamberimizin Ahlaki Değerleri Hatırlanmalı"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Gündem 26.09.2023 08:51:05 0
Olgun:

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Mevlid Kandili dolayısıyla bir açıklama yaparak, bu özel günün manevi önemine dikkat çekti. 

Olgun, Mevlid Kandili'nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifi anısını kutladığımız bir fırsat olduğunu ve kandillerin öze dönüş, yakarış ve kalpleri arındırma fırsatları sunduğunu belirtti.

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, konuşmasında Hz. Peygamberimizin ahlaki değerlerine vurgu yaparak şunları söyledi: 

"Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa, bir ahlak abidesiydi. Şefkat, samimiyet, cesaret, dürüstlük ve hoşgörü timsaliydi. 

Peygamberlik görevini üstlenmeden öncesinde bile çevresinde; zeki, sakin, ahlaklı, ölçülü, dengeli bir kişi olarak anılıyor ve biliniyordu. 

Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin bütün zamanlara hitap eden, bütün insanlığa umut ve huzur vaat eden evrensel mesajlarını değerlendirmemiz bakımından önemli bir fırsattır. 

O’nun doğumu, beşeriyet tarihinin en önemli hadiselerinden birisidir."

Milletvekili Olgun, Mevlid Kandili'nin birlik ve beraberlik günü olduğunu vurgulayarak, "Bu kutlu günde tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice kandillere erişmelerini diliyorum" dedi.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Mevlid #Kandil #MevlidKandili #KandilGecesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °