Olgun: "Seçmen Yönlendirilmeye Çalışılıyor"

Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Türkiye'de seçmenlerin yönlendirilmeye çalışıldığını belirterek, partisinin seçim stratejisi ve muhalefet ile ilişkisine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset 22.02.2024 12:19:55 0
Olgun:

Afyonkarahisar Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, Türkiye genelinde seçmenlerin yönlendirilmeye çalışıldığına dair açıklamalarda bulundu. 

TV100 kanalında yayınlanan Kübra Par ile Farklı Açılar programına katılan Olgun, seçim stratejileri ve partisinin yaklaşımıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Olgun, İYİ Parti'nin 81 ilde belediye başkan adayı çıkararak muhalefete oy kaybettirdiği yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Programda konuşan Olgun, "Muhalefeti kaybettirmek için bazı partiler aday çıkardı" denildiğini belirterek, "O zaman buyurun muhalefet kaybetmesin. 

Tüm muhalefet partileri adaylarını çeksin. Ya İYİ Parti’nin adayını desteklesin veya başka adayı. Oradan bu mu çıkıyor? İlla ki muhalefetin kazanması için tek aday çıkması gerekiyorsa buyursun İYİ Parti adaylarını desteklemeye. Biz bir siyasi partiyiz. Buyurun madem muhalefeti kaybettirmeyelim. Nasıl ki geçen seçimde CHP adaylarını desteklediysek, buyursun CHP’de bizim adaylarımızı desteklesin.

Bizim adaylarımızın CHP adaylarından bir eksiği mi var?" şeklinde konuştu.

İYİ Parti'nin 2028 seçim çalışmalarını başlattığını ve "özü başımıza" diyerek hür bir şekilde seçimlere gireceğini belirten Olgun, partisinin seçim stratejisini ve hedeflerini açıkladı. 

Olgun, İYİ Parti'nin bu seçimlerde önceki mahalli seçimlerden daha fazla oy alarak çıkacağına inandığını ve belediye sayısını artıracağına dair beklentilerini dile getirdi.

#İYİParti #SeçimStratejisi #Muhalefet #HakanŞerefOlgun #Afyonkarahisar #Türkiye


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °