Olgun; Terörle kol kola olanlar size çamur atıyor

Olgun; Terörle kol kola olanlar size çamur atıyor

Siyaset 1.05.2023 11:29:08 0
Olgun; Terörle kol kola olanlar size çamur atıyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Bolvadin ilçesinin iktidar partisine verdiği oyların hakkını, hizmet olarak yeterince alamadığını söyledi. Olgun; “İktidar partisi, Bolvadinliler bizi körü körüne de olsa destekliyor dercesine ilçeye hak ettiği hizmeti getiremediğini gördük” dedi.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Bolvadin ilçesinde semt pazarını gezdi köylerde vatandaşlarla buluştu.

BOLVADİN HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMAMIŞ

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun beraberinde, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, Milletvekili Adayları İbrahim Acar, Sebahat Demircigediği ve partililer ile Bolvadin ilçesine semt pazarı esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

Bolvadinlilerin bugüne kadar iktidar partisine yüksek oy vermelerine rağmen yeterince hizmet alamadıklarından dert yandığını dile getiren Olgun; “Bolvadinli hemşerilerimin dertlerini dinledik. Bir dokunduk bin ah işittik. Halkımız Bolvadin ilçesine yeterince sahip çıkılmadığını, günlük siyasi söylemlerle vatandaşların oyalandığından dert yandılar. Bolvadinli hemşerilerimin içi rahat olsun İYİ Parti iktidarında bu bölgenin bir milletvekili olarak onların her türlü sıkıntılarını çözüme kavuşturmak bana nasip olacak inşallah” dedi.

 

ASIL TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE KOL KOLA OLAN KENDİLERİ

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun ve beraberindekiler daha sonra Özburun beldesine geçerek, İYİ Parti Özburun Belde Teşkilatının açılışını gerçekleştirdiler.

Özburun Belde Teşkilatı Başkanı Yusuf Can ve Yönetim kurulu üyelerine rozetleri alkışlar arasında takıldı.

Burada konuşan Olgun, iktidar partisi üyelerinin her fırsatta Millet İttifakı’nı terörle yan yana koymaya çalıştığına dikkat çekerek bu söylemleri ortaya atanların terörle kol kola yürüdüklerini söyledi.

Olgun; “İYİ Partiyi, Genel Başkanımız Meral Akşener’i terör örgütleriyle bir arada tutma çabası ahmaklıktan başka bişey değil. Bu çamur bize değil size yapışır. Daha dün PKK uzantısı HDP ile Megri megri şarkıları söyleyenler, bugün Merhum Gaffar Okkan’ın katilleri Hizbullah terör örgütünün uzantısı Heda Par ile kol kola. Bunlara tek söyleyebileceğimiz Allah size akıl fikir versin demek olur” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ EVLENMEKTEN KORKUYOR

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun ve beraberindekiler Emirdağ ilçesinde Sağbaş ve Okutan ailelerinin çocukları Sultan ve Cemil’in düğününe katıldı.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Avukat Hakan Şeref Olgun, gençlerin gelecek korkusu içerisinde evlenmekten bile korkar hale geldiğini söyledi.

Olgun; “Birileri evlenin 3 çocuk yapın diye bas bas bağırıyordu. Şimdi gençler bırakın çocuk yapmayı evlenmekten korkar hale geldiler. Bir çiftin düğün maliyeti ortada. Kimi aile düğün yapabilmek için geçim kaynağı olan tarlasını, hayvanlarını satıyor. Kimisi de kız kaçırarak düğün bile etmiyor. Bu acıyı bu ülke gençliğine yaşatanları Allah’a ve sandıkta hesabını sormak için halkımıza havale ediyorum” dedi.

KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL KÖLESİ OLMUŞ

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, Milletvekili Adayları Sebahat Demircigediği ve partililer ile Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünün AK Parti iktidarı döneminde değiştiğine işaret eden Olgun; “Köylü milletin efendisi değil, köyle milletin kölesi olmuş durumda” dedi.

 

AK Parti iktidarının köylülerdeki okulları kapatarak, Türk bayraklarını indirdiğini, köylülerin karnını doyurmak için şehire göç etmek zorunda bırakıldığını belirten İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun; “Köylerimiz çeşitli sebeplerle terk edilmiş mekanlara döndü. Köylünün elindeki okulları aldılar, köylerde dalgalanan bayrağımızı yok ettiler. Sağlık ocaklarını kapattılar köylü hastalıkla baş başa bırakıldı. Ekim dikime gelen girdi maliyetleri köylümüzün belini büktü. Köydeki gençlerimiz doğduğu topraklarda işsiz aşsız bırakıldı. Yazıklar olsun böyle adalete, yazıklar olsun böyle iktidara. Kimsenin kuşkusu olmasın, İYİ Parti iktidarında Atatürk’ün dediği gibi köylü yine milletin efendisi olacak biz de köylümüzün hizmetkarı olacağız” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °