Olgun'dan Yurdunuseven'e cevap: "Uyduruk temel atıp halkımızı kandırıyorlar"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kendisini eleştiren AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e sert bir şekilde tepki gösterdi

Gündem 12.06.2023 14:10:17 0
Olgun

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kendisini eleştiren AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e sert bir şekilde tepki gösterdi. Olgun, AK Parti'nin uyduruk temel attığını ve halkı kandırdığını dile getirerek, kirli siyaset dili ve ekonomik krize vurgu yaptı.

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in eleştirilerine yanıt vererek bir basın açıklaması yaptı. Olgun, Yurdunuseven'i uydurma temel atan, halkı kandıran ve bu çirkinliğin arkasında duran biri olarak nitelendirerek tepki gösterdi. 

Ayrıca, yemin törenindeki üslubunun rahatsızlık yarattığını ve bu nedenle tekrar hedef alındığını belirtti. Olgun, seçim sonrasında ortadan kaybolduğu iddialarına da cevap verdi ve AK Parti milletvekillerinin halkın içine inemediğini, sadece birkaç kişiyle toplantı yaptıklarını söyledi.

Olgun, kirli siyaset dilini kullananların halkın bu durumdan bıktığını ifade ederek, duygusal manipülasyonlar ve kirli siyaset dilleriyle tribünleri oynamanın kimseye bir faydası olmayacağını vurguladı. Ayrıca, bu dilin sadece içlerindeki kirliliği dışa vuracağını belirtti ve bu oyunların yalanlar ve iftiralarla sonuçlanacağına inandığını dile getirdi.

Olgun, AK Parti milletvekillerinin seçim sonrası yaşananlardan bahsetmek için cesaretlerinin olmadığını söyledi. Halkın ekonomik kriz altında ezildiği bir dönemde laf salatası yapmanın ne milletvekilliğine ne de insanlığına sığmayacağını belirtti. 

Halkın refahından bahsetmeleri gereken kişilerin bu konuyu dile getiremediklerini ifade eden Olgun, vatandaşların ekonomik durumunun kötüleştiğini ve yaşanan zamların altında ne yapacaklarını sordu. Olgun, bu konuları dile getiremeyenlerin kendilerine yönelik eleştirilere cesaret edebildiklerini belirtti.

Aynı şekilde, Olgun, milletin var olabilmesi için vatanının, bayrağının ve parasının olması gerektiğini vurguladı. Milletin parasının değerinin düşmesiyle ilgili olarak AK Parti hükümeti ve milletvekillerinin bu konuda ne kadar duyarsız olduklarını belirtti. 

Olgun, Bulgaristan levasının iktidara geldiklerinde Türk Lirası karşısında 65 kuruş olduğunu ancak bugün 13 TL olduğunu ifade etti. Ayrıca, komşu ülkelerde de durumun aynı olduğunu belirtti. Olgun, halka karşı çıkacak bir yüzü olmayanların kendilerine laf söylemeye cesaret edemeyeceklerini ve önce aynaya bakmaları gerektiğini söyledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °