'Örf ve Adetlerimizi Gelecek Nesillerimize Aktaracağız'

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar Karaçay-Malkar-Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Siyaset 18.03.2024 15:05:10 0

Yerel seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar Karaçay-Malkar-Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Başkan Adayı Karataş, “Her zaman kültürel çeşitliliğin büyük bir zenginlik olduğunu ifade ettik. Bizim tek derdimiz tüm kültürlerimizi bir arada tutmak ve yaşatmaktır. 

Örf ve adetlerimizi gelecek nesillerimize aktarmaktır” dedi. Karataş, her alanda gelişmiş bir Afyonkarahisar hedeflediklerini belirterek, birliktelik vurgusunda bulundu.

Konuşmasında kültürel çeşitliliğin zenginlik olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Karataş, “Afyonkarahisarımız bu zenginliği gönül coğrafyasının her rengini, her güzelliğini bağrında yaşatan, Kafkaslar’ın, Balkanlar’ın, Anadolu’nun her köşesinin kokusunu taşıyan bir şehirdir. 

Biz her zaman kültürel çeşitliliğin büyük bir zenginlik olduğunu ifade ettik. Bizim tek derdimiz tüm kültürlerimizi bir arada tutmak ve yaşatmaktır. Örf ve adetlerimizi gelecek nesillerimize aktarmaktır.

Derneğimizin gelenek ve göreneklerini gençlere öğretmek için gerçekleştirdiği çalışmalar çok kıymetlidir. Karaçay-Malkar-Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği bunu çok iyi başarıyor. 

Bizlerde vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah yönetimi devraldığımızda bu tarz vakıf ve derneklerimizin çalışmalarına her zaman destek olacağımızın sözünü veriyoruz. 

Bu vesileyle değerli çalışmalarından dolayı kıymetli başkanımız Ayhan Akpınar’ı ve dernek üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

#Afyonkarahisar #SaadetPartisi #BelediyeBaşkanıAdayı #KültürelÇeşitlilik #SahaÇalışmaları #Gelenekler #GelecekNesillereAktarım


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °