Otizmli Çocuklar İçin İşbirliği

Beyazay Derneği Afyon Şubesi, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ile bir araya gelerek otizmli çocukların güvenliği için önemli bir adım attı

Saglik 22.12.2023 17:47:43 0
Otizmli Çocuklar İçin İşbirliği

Beyazay Derneği Afyon Şubesi, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle otizmli çocukların güvenliği için önemli bir projeye imza attı. 

Dernek öncülüğünde, kaybolma ihtimali bulunan otizmli çocuklara yönelik düzenlenen parmak izi alma etkinliği, özel eğitimli personel tarafından gerçekleştirildi. 

Dernek Başkanı Fatma Kavas, bu adımın otizmli çocukların kaybolma olaylarına karşı daha etkin bir mücadele için atıldığını belirterek, ailelerin talepleri doğrultusunda çocukların en kısa sürede ailelerine kavuşturulması amacıyla bu önemli işbirliğini başlattıklarını ifade etti.

İl Emniyet Müdürü ve Polislerden Teşekkür Aldılar

Başkan Kavas, gün boyunca dernek binasında gerçekleştirilen etkinlik için İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve olay yeri inceleme polislerine teşekkür etti. 

Yapılan işbirliği ile otizmli çocukların güvenliği için önemli bir adım atıldığını vurgulayan Kavas, benzer projelerle toplumda farkındalık oluşturmayı ve otizmli çocukların yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Farkındalık ve Kolaylaştırma Hedefleniyor

Beyazay Derneği ve Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirdikleri işbirliği ile sadece otizmli çocukların güvenliğine odaklanmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumda otizm farkındalığı oluşturarak benzer projelerle otizmli çocukların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam etmeyi amaçlıyor.

#Otizm #Güvenlik #BeyazayDerneği #AfyonEmniyet #Farkındalık #İşbirliği #ToplumProjesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Otizmli Çocuklar İşbirliği
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °