Otizmli çocuklar, Milletvekili Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini, TBMM’de misafir etti

Gündem 12.10.2023 14:39:33 0
Otizmli çocuklar, Milletvekili Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini ziyaret etmiş, otizmli çocukların talep ve isteklerini dinlemişti. 

Ziyarette Dernek Başkanı Fatma Kavas, Milletvekili Taytak’tan otizmli çocukların sosyal aktivitelerini arttırmak için İçişleri Bakanlığında bekleyen projelerinin onayı için destek istemişti. 

Milletvekili Taytak’ta, Afyonkarahisar Otizm Derneğinin, İçişleri Bakanlığına sunmuş oldukları projenin kabul edildiği müjdesini geçtiğimiz günlerde vermişti. 

TAYTAK, OTİZMLİ ÇOCUKLARI TBMM’Yİ GEZDİ

Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı TBMM’de ziyaret ederek derneğe vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Taytak, Başkan Kavas’ı ve dernek üyelerini TBMM’de misafir ederek, meclisi gezdirdi ve otizmli çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

BAŞKAN KAVAS’TAN MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beyin derneğimize yapmış olduğu ziyarette otizmli çocuklarımızın sosyal aktivitelerinin arttırılması konusunda İçişleri Bakanlığında bekleyen projemiz için destek istemiştik. 

Bu projemizin onayladığı müjdesini Vekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey’den aldık. 

Sayın vekilimiz sağ olsunlar bu konuda bize anlamlı bir destek verdi. 

Bizde dernek üyelerimiz ve çocuklarımız ile birlikte Sayın Vekilimizi TBMM’de ziyaret ederek tekrar teşekkür etme fırsatı bulduk. 

Sağ olsun Vekilimiz çocuklarımızla yakından ilgilenerek, meclisi gezdirdi. Yakın ilgisinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Ankara #TBMM #meclis #Milletvekili #ziyaret #otizm


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °