Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı ve partinin yönetimini sert bir dille eleştirerek yenilginin sorumluluğunun alınmadığını belirtti.

Gündem 15.09.2023 16:53:49 0
Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısıyla CHP Genel Başkanlığı için adaylığını resmen ilan etti. 

Özel, partinin yönetimini sert bir şekilde eleştirerek, seçim sonuçlarına atıfta bulundu ve "Yönetim yenilginin sorumluluğunu almadı. 39 milletvekili unutulmaz hasar bırakmıştır" dedi.

Özgür Özel, adaylık açıklamasında değişim vurgusu yaparak, parti içindeki 'değişim' çağrısına destek verdiğini ve Genel Başkanlık koltuğuna aday olduğunu belirtti. 

"Bu bir yolculuğun hikayesidir" diyerek başlayan Özel, partinin yeniden güçlenmesi ve başarılı olabilmesi için değişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Seçim sonuçlarına atıfta bulunan Özgür Özel, partinin başarısızlığının sorumluluğunun yönetim tarafından alınmadığını savundu. 

Bu eleştirileriyle adaylığını ilan ederek, CHP Genel Başkanlığı için resmi bir başvuruda bulundu.

Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayarak, partinin içindeki değişim hareketini desteklediğini ve partiyi yeniden güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti. 

Seçim sonuçlarına atıfta bulunarak, parti yönetimini yenilginin sorumluluğunu almamakla eleştirdi. Önümüzdeki dönemde CHP içindeki genel başkanlık yarışı daha fazla dikkat çekeceğe benziyor.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °