Özkaya, "2024 Yılı Bütçesi Milletimizin Refahı İçin Atılan Bir Adımdır"

Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye'nin 2024 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu'nu değerlendirerek, savunma sanayiden tarıma kadar geniş bir yelpazede milletin bütçesine önemli yatırımlar yapıldığını belirtti

Siyaset 25.12.2023 16:05:05 0
Özkaya,

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, TBMM’de görüşülerek kabul edilen 2024 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında ülkemizi yasa boğan şehitlerimizi anarak başlayan Milletvekili Özkaya, “Şehitlerimizin bizlere emaneti bu cennet vatan için ne yapsak azdır, onların haklarını ödememiz asla mümkün değildir. 

Türkiye, terörle mücadelede kararlı, caydırıcı ve etkin bir şekilde eşsiz mücadelesine emin şekilde devam ediyor. 

Gayemiz terörün yerinde kökünü kazıyarak, milletimizin birliğini, ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden tüm unsurların ortadan kaldırılmasıdır. 

Bu amaçla büyük bir kahramanlık örneği göstererek görevlerini ifa eden kahraman ordumuza üstün muvaffakiyetler diliyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. 

AK Parti Hükümetlerinin 22. Bütçesini yaptığına dikkat çeken Milletvekili Özkaya, “Savunma Sanayinden, sağlığa, kültürden ulaştırmaya ve tarım gibi  bir çok alanda milletimizin bütçesini kabul etmiş bulunuyoruz” dedi. 

Milletvekili Özkaya, her alanda büyük bir ivme ile Türkiye’nin yoluna devam ettiğini ifade ederek, “Çiftçilerimizin, üreticilerimizin, çalışanlarımızın ve hasılı milletimizin tüm kesimine hitap eden 2024 yılı bütçemizin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Milletvekili Özkaya, açıklamasında, “Bu bütçeye bakanlar savunma sanayinde yeni atılımları, büyük devrimleri, eğitimdeki ivmeyi, üniversiteli öğrencilerimize verilen burs, konaklama gibi imkanları görecektir, 

bu bütçeye bakanlar çalışanlarımıza yönelik atılan adımları görecektir, bu bütçeye bakanlar üreticilerimize, sanayicilerimize sağlanan imkanları, çiftçilerimize verilen destekleri, sağlık alanındaki sunulan hizmetleri görecektir. 

Türkiye’de 22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tarihi atılımları hayata geçiren, yatırımları, hizmetleri ile destan yazan AK Parti Hükümetlerimizin yeni bir destanı bu bütçededir. 

Bu bütçe 85 Milyon vatandaşımızı merkeze alan Türkiye’nin bütçesidir.” dedi. 

Milletvekili Özkaya, Bütçe Kanununa yönelik eleştirilere ise, “Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize 5 yıllık süreçte bütçe yapma, Türkiye’yi yönetme yetkisi vermiştir.

Toplumu anlamayan, milletten kopuk siyaset anlayışı ile herşeye karşı çıkanların bu bütçeyi eleştirmesinden daha doğal bir şey yok. 

Biz, Milletimizin desteği ile sürdürdüğümüz hizmet yolculuğuna az laf, çok iş diyerek devam ediyoruz” dedi. 

Milletvekili Özkaya, açıklamasında son olarak, Afyonkarahisar’ın ilk Milletvekili İsmail Şükrü Çelikalay’ı da anarak, 

“Bugün ayrıca Şükrü Hoca’nın vefaat yıldönümü, bu vesile ile onuda rahmetle, saygıyla anıyorum. 

Onların emaneti bu makamlarda en faydalı şekilde milletimize hizmet etmeyi Rabbimden niyaz ediyorum” dedi. 

#AliÖzkaya #Bütçe2024 #AKParti #Türkiye #MilletinBütçesi #Şehitlerimiz


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °