Özkaya: “2024 yılının daha bereketli bir yıl olacağına inanıyorum”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı tebrik mesajında, 2023'ü değerlendirdi ve 2024'ün Türkiye için daha bereketli olacağına inancını dile getirdi

Gündem 30.12.2023 18:47:00 0
Özkaya: “2024 yılının daha bereketli bir yıl olacağına inanıyorum”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, yeni yıl vesilesiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Özkaya, 2023 yılına dair bir değerlendirmede bulunarak, 

Mayıs seçimlerinde milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile yola devam dediğini, bu süreçte Afyonkarahisar'ın kendilerini Gazi Meclis'e temsil ettiğini ifade etti. 

Şükranlarını sunan Özkaya, 2023 yılında Afyonkarahisar'a önemli hizmet ve yatırımlar kazandırdıklarını vurguladı.

Afyonkarahisar'ın merkezinden ilçelerine, beldelerinden köylerine kadar birçok alanda hizmetlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Milletvekili Özkaya, 

"Rabbimize şükrediyoruz. İnşallah yeni yılda Afyonkarahisar'da yeni destanları milletimiz ile birlikte yazmaya devam edeceğiz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin "Yüzyılın Türkiye'si"ne doğru ilerlediğini belirten Özkaya, 2024 yılının daha bereketli ve hayırlı geçeceğine inandığını ifade etti.

Milletvekili Özkaya, yeni yılın kendi kendine bir muhasebe vesilesi olduğuna dikkat çekerek, 

"Gelecek yılın, geçmiş yıldan daha hayırlı olması için kendi kendimize muhasebe etmeye, eksiklerimizi, hatalarımızı kontrol etmeye bir vesile olarak da değerlendirebiliriz" dedi. 

Mesajında sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerinde bulunan Özkaya, "Hep birlikte nice ak yıllara sağlıkla erişmeyi niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

#YeniYıl #AKParti #Afyonkarahisar #TebrikMesajı #2024BereketliYıl


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °