Özkaya: "Dur durak bilmeden çalışıyoruz. İllaki bir takım aksaklıklar olabilir"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, "Hayatımız Maden Çalıştayı"na katıldı ve ardından il merkezi ile ilçelerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Gündem 10.11.2023 14:53:46 0
Özkaya:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da düzenlenen "Hayatımız Maden Çalıştayı"na katıldı ve akabinde il merkezi ile ilçelerde bir dizi ziyarette bulundu. 

Çalıştayda ve ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, madencilik sektörünün Afyonkarahisar için önemli bir noktaya geldiğini belirtti.

Özkaya, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

"Başta mermercilik olmak üzere madencilik sektörü Afyonkarahisar’da çok önemli noktalara gelmiştir. 

Bugün Sayın Başkanımız İbrahim Alimoğlu'nun ev sahipliğinde iş insanlarımız, ihracat birliklerimiz ve kamu yöneticilerimiz ile bir araya gelerek sektörün bugününü ve yarınını görüşme fırsatı yakaladık."

Milletvekili Özkaya, yapılan toplantının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ederek, katılımcılara teşekkür etti. 

Ardından Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve yönetimini, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte ziyaret etti. 

Ayrıca, sanayi sitesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Özkaya ve teşkilat mensupları, geçtiğimiz günlerde kayıplar veren AK Parti Fatih Mahalle Başkanı Orhan Karasoy ve Büyükkalecik Belediye Başkanı Abdullah Çelik'e taziye ziyaretinde de bulundu.

Aynı gün içinde Valiliğin düzenlediği "Ulu Önder Atatürk’ün Ebediyete İrtihalinin 85. Yıl Dönümü Anma Programı"na katılan Milletvekili Özkaya, program sonrasında Sülümenli Beldesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Özkaya, "İlimizde ve ilçelerimizde doğalgaz çalışmaları, yol yapım çalışmaları ve diğer çalışmalarımız son hızla devam etmektedir." diyerek, İl Özel İdare ve Belediyelerin gayretlerini takdir etti.

Milletvekili Özkaya, yerel seçimlere dair de şu ifadeleri kullandı: "Ülkemiz terminolojisine AK Belediyecilik kavramını kazandıran partimiz, Afyondaki Belediye Başkanlarımızla birlikte dur durak bilmeden çalışmaktadırlar. 

İllaki bir takım aksaklıklar veya gecikmeler olabilmektedir. Ancak vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz ki hemşerilerimiz bu durumların gayet farkında ve “Yaparsa AK Parti Yapar, yaparsa sizler yaparsınız Sayın Vekilim” diyerek partimize teveccüh göstermektedirler. 

Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla, Belediye Başkanlarımızla sürekli olarak sahada olan gayret gösteren bir ekibimiz var. İnşaAllah önümüzdeki yerel seçimlerde de Afyonkarahisar’da AK Parti yeni rekorlara imza atacak."

Vahdet Sitesi Camii'nde Cuma namazını kılan Özkaya, hemşerileriyle buluştu ve ardından İhsaniye ve Dinar ilçelerinde çalışma ve ziyaretlerine devam etti.

#AliÖzkaya #AKParti #Afyonkarahisar #MadenÇalıştayı #Ziyaretler #Madencilik #YerelSeçimler #Doğalgaz #YolYapımı #Taziye #UluÖnderAtatürk #Sülümenli #CumaNamazı #İhsaniye #Dinar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °