Özkaya: "Masa başında değil iş başındayız"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçelerde partilileri ve vatandaşlarla buluşarak yatırımları yerinde takip etti

Gündem 21.08.2023 15:37:40 0
Özkaya:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçelerde partilileri ve vatandaşlarla buluşarak yatırımları yerinde takip etti. 

Eğitim alanındaki tarihi yatırımları değerlendiren Özkaya, hizmet ve eser odaklı siyaset anlayışını vurguladı.

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçelerde partilileri ve vatandaşlarla buluşarak yatırımları yerinde takip etti. 

Eğitim alanındaki yatırımları ele alan Özkaya, "Şehrimizde devam eden, planlanan ve düşünülen eğitim yatırımlarını paydaşlarımızla ele aldık. 

Şehrimiz eğitim alanında AK Parti döneminde tarihi yatırımlara kavuştu. Ancak biz bunlarla yetinmiyoruz, yeni projelerle şehrimize daha fazla katkı sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Özkaya, Çobanlar, Bolvadin ve Sultandağı ilçelerinde partilileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bölgedeki yatırımları yerinde inceledi. 

Seyitler sulamasındaki tarihi yatırımı inceleyen Özkaya, bu projelerin vatandaşlara doğrudan fayda sağlayan çalışmalar olduğunu belirtti.

Milletvekili Özkaya, "Masa başında değil iş başındayız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet ve eser siyasetiyle milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. 

Şehrimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz daha fazla yatırım ve hizmeti hak ediyor. Bu amaçla AK Parti olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #Ziyaret #Çalışma #İnceleme #Milletvekili


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °