Özkaya: "Üreten çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ ve Şuhut ilçelerinde çiftçilere tohum dağıtımına katıldı, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve tarımsal desteklemeleri anlattı.

Gündem 1.12.2023 17:08:33 0
Özkaya:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ ve Şuhut ilçelerinde gerçekleştirdiği programlar kapsamında, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen çiftçilere tohum dağıtımına katıldı. 

Emirdağ İlçe Merkezi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Özkaya, çiftçilere yönelik AK Parti döneminde sağlanan tarihi desteklemelere vurgu yaptı. 

Tarımsal üretimi artırmak amacıyla hayata geçirilen teşvik ve desteklerin önemine dikkat çeken Milletvekili Özkaya, "Afyonkarahisar'ın tarımsal alanda daha ileri bir noktaya gelmesi için çalışıyoruz.

Endüstriyel alanda bu ürünlerin işlenerek pazara sunulması konusunda Emirdağ OSB adeta örnek teşkil ediyor. 

İstihdama ve üretime katkı sunan tüm tesislerin yanında olmaya, üreten çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Ayrıca, yerel seçimlere değinen Özkaya, aday belirleme sürecinde yoğun ve hassas bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. 

Bugüne kadar AK Parti'nin belediyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri projeleri vurgulayan Özkaya, önümüzdeki seçimlerde en doğru ve güçlü adaylarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde şehirleri Türkiye Yüzyılı vizyonuyla buluşturacaklarını belirtti. 

2024 seçimlerinde AK Parti olarak tarih yazacaklarını ifade eden Özkaya, "Hedefimiz şehrimizdeki tüm belediyelerde AK Parti bayrağını dalgalandırmak, ilimizi gönül belediyeciliğiyle buluşturmak.

Milletimiz zaten Belediyeciliğin AK Parti'nin olduğunun bilincinde. Yerel yönetim ile hükümet uyumu çok önemli. 

Bu uyum sayesinde çok büyük yatırım ve hizmetler şehirlerimize daha kolay geliyor" şeklinde konuştu.

#AliÖzkaya #AKParti #Afyonkarahisar #Tarım #Belediyecilik #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °