Öztaş'ın Seçim Bürosu Açıldı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Ak Parti'nin belediye başkan adayı Adnan Öztaş'ın seçim bürosu, büyük katılımla açıldı.

Siyaset 20.02.2024 10:14:01 0
Öztaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ak Parti'nin belediye başkan adayı Adnan Öztaş'ın seçim bürosu resmi olarak açıldı.

İstasyon Caddesi Kütüphane Kavşağı'nda gerçekleşen açılışa, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan, Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aktürk ve birçok partili katıldı.

Açılış töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Milletvekilleri ve diğer katılımcılar birer konuşma gerçekleştirdi. 

Milletvekili Hasan Arslan, Sandıklı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilmesinin bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, hizmetin önemine vurgu yaptı. 

Arslan, Ak Parti'nin aday belirleme sürecindeki disiplinli çalışmasını övdü ve Adnan Öztaş'ın adaylığının partinin titiz çalışması sonucunda gerçekleştiğini belirtti.

Diğer bir Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise konuşmasında, partinin misyon ve vizyonunun Adnan Öztaş'ta temsil edildiğini vurguladı. 

Milletvekili Av. Ali Özkaya ise açılış konuşmasında, aday belirleme sürecinde partinin titiz bir çalışma yürüttüğünü ve Sayın Cumhurbaşkanı'nın onayıyla Adnan Öztaş'ın adaylığının kesinleştiğini söyledi.

Son olarak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, yaptığı konuşmada Sandıklı'nın hizmete olan ihtiyacına vurgu yaparak, partisinin önemine değindi ve destek çağrısında bulundu.

Açılış töreninin ardından seçim bürosunun kurdelesi kesilerek, resmi olarak açılışı gerçekleştirildi.

#Sandıklı #AkParti #YerelSeçimler #AdnanÖztaş #SeçimBürosu #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Öztaş' Seçim Bürosu Açıldı
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °